Jornades de 3×3 prèvies als Jocs de les Illes

17 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Totes les Balears disputaran el proper 7 de maig una jornada de 3×3 prèvia als Jocs de les Illes

El dissabte 7 de maig se celebrarà a Mallorca, Menorca, Pitïuses una jornada de 3×3 que servirà per a elaborar les seleccions de cada una de les illes de Balears que disputin els Jocs de les Illes del 24 al 28 de maig a Calvià. Hi podran participar jugadors i jugadores nascut/des entre el 2006 i 2007 i que estiguin federats en algun club de les Illes Balears. Els equips que participin en aquesta jornada estarà composts per un màxim de quatre jugadors/es (tots/es del mateix club).

 

Els Jocs de les Illes és una competició internacional de diferents esports en què participen distintes illes de tot el món com per exemple Sicília, Còrsega o Malta, entre moltes altres. Aquesta edició de l’esdeveniment se celebrarà del 24 al 28 de maig a Calvià i el format de bàsquet 3×3 està inclòs dins el programa d’esports d’aquesta edició. Així doncs, la Federació de Bàsquet de les Illes Balears no participarà amb un combinat de les Illes Balears, sinó que ho farà amb una selecció de cada illa formada per quatre integrants cada una. La fase de selecció es farà durant les jornades de 3×3 que s’organitzaran a cada una de les illes el proper 7 de maig. En el cas de Mallorca, aquesta activitat es disputarà al Poliesportiu de Son Angelats (Sóller) dins el marc dels actes commemoratius pel noranta aniversari del primer partit de bàsquet a les Illes Balears. A Pitïuses la seu d’aquesta fase prèvia serà Ses Salines, mentre que a Menorca la seu encara està per determinar. Un cop elaborades les distintes seleccions que representaran cada una de les illes es farà una sessió preparatòria a les seves respectives illes el proper diumenge 22 de maig.

 

Amb el propòsit de la FBIB de promocionar la disciplina del bàsquet 3×3 definirà un grup tècnic per supervisar les activitats i encarregar-se del procés de selecció de les diferents seleccions que representaran les distintes illes del nostre arxipèlag. A més, convidam a tots els clubs a participar d’aquestes activitats i promocionar aquesta disciplina del bàsquet amb l’objectiu de fer créixer el 3×3 a les nostres illes.

Comentarios cerrados