VII CURSA PER MUNTANYA FELANITXTREM

16 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria:

 

  Amb 325 places exhaurides des de feia dies ha tingut lloc la setena edició de la cursa per muntanya FelanitXtrem, amb 12’6 kms i 525 metres de desnivell positiu. La prova organitzada per Sa Milana i per l’Ajuntament de Felanitx, amb l’ajut de la Penya Barcelonista Els Tamarells, Protecció Civil, Policia Local i Brigada Municipal, així com un grup d’uns 50 voluntaris.

  Abans de la sortida es feu un homenatge a l’ex president de la Federació Balear de Muntanyisme Xisco Colom, i al flamant vencedor de la Tramuntana Travessa, l’hortarrí Rafel Barceló.

  Els vencedors foren José Luís García Pujadas (Malift) amb 54’39”, i la catalana Clàudia Sabata (Club Esquí Berguedà) amb 1h.06’05”, els segons Joan Riutort (SM Pollença) amb 57’14” i Maria Ramis (Malift) amb 1h.11’03”, i els tercers Biel Martínez (Xendenguets) amb 57’43” i Carmen Escamilla (Sa Milana) amb 1h.13’53”.

  Els primers sub-23 Àngela Llabrés (Sa Milana) i Joan Torrens (CME Sóller), els primers sèniors Mar Cuesta (Sa Milana) i Miquel Amengual (ACTN3), els primers V40 Ascensión Martínez (THB Hotels) i Johan Forsstedt (Maratonlabbet), els primers V50 Bel Martorell (ACTN3) i Sebastià Rotger (Xoriguers), i el primer V60 David Benejam (Maratón Mallorca).

  Pel que fa als millors corredors locals, Salvador Binimelis (Sa Milana) fou onzè (2n sub-23), Joan Nicolau (Triatló Portocolom) el quinzè (3r M40) i Xavi Cabrer el dissetè.

  Quant a la classificació de socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells, després de Salvador Binimelis, segon fou Pep Losa (Palmarunners), seguit de Xisco Mestre (Triatló Portocolom), Joan Aznar (Triatló Portocolom) i Miquel Roig (CE Campos).

  Acabaren 295 corredors en una altre èxit de participació en la primera cursa de la lligueta Es Pla no és pla.

Comentarios cerrados