La FBIB posa a disposició dels clubs entrades bonificades (3 Euros) per la visita de’n Marc Gasol a Son Moix

8 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears posarà a disposició dels clubs federats entrades a tres euros pels majors de deu anys pel partit entre el Palmer Alma Mediterránea Palma i el Bàsquet Girona de Marc Gasol, que es disputarà el dissabte 16 d’abril a les 18 hores al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Fins als deu anys d’edat l’entrada serà gratuïta. Serà una gran oportunitat de poder gaudir en directe del bàsquet de Marc Gasol a les nostres illes.

La FBIB i el Palmer Alma Mediterránea Palma posen a disposició dels club federats aquesta promoció per a poder gaudir d’aquest partidàs entre el conjunt balear i el Bàsquet Girona que vendrà amb el gran atractiu de tenir a l’exinternacional, all-star de la NBA i doble campió del món, Marc Gasol. L’objectiu és poder omplir Son Moix per animar al conjunt mallorquí en el seu objectiu d’aconseguir la permanència a la Leb Or i, a la vegada, poder reconèixer la gran trajectòria del jugador de Sant Boi així com es mereix. Els jugadors de totes les categories podran adquirir les entrades bonificades per aquest partit a través dels seus clubs.

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears pondrá a disposición de los clubes federados entradas a tres euros para los mayores de diez años para el partido entre el Palmer Alma Mediterránea Palma y el Bàsquet Girona de Marc Gasol, que se disputará el sábado 16 de abril a las 18 horas en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Hasta los diez años de edad la entrada será gratuita. Será una gran oportunidad para poder disfrutar en directo del baloncesto de Marc Gasol en nuestras islas.

La FBIB y el Palmer Alma Mediterránea Palma dan esta oportunidad a los federados de aprovechar está promoción para presenciar este partidazo entre el conjunto balear y el Bàsquet Girona, que vendrá a las islas con el gran atractivo de tener al exinternacional, all-star de la NBA y doble campeón del mundo, Marc Gasol. El objetivo es poder llenar Son Moix para animar al conjunto mallorquín en su objetivo de conseguir la permanencia en la Leb Oro y, a la vez, poder reconocer la gran trayectoria del jugador de Sant Boi así como se merece. Los jugadores de todas las categorías podrán adquirir las entradas bonificadas para este partido a través de sus clubs.

Comentarios cerrados