Palma celebra la 41a edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

3 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Prop de 3000 persones han participat a la tradicional Diada, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport des de 1977

L’AMIPA del CEIP Marià Aguiló, AFA Son Serra i Illes Taewkwondo han estat els grups amb més participants amb un premi de 200 euros txecs regal d’El Corte Inglés

Els resultats del sorteig de premis que s’ha realitzat a Son Moix entre els participants que havien arribat se faran públics via les xarxes socials de l’IME durant el dia d’avui i no presencialment com s’havia previst amb motiu de la pluja. Així mateix, l’IME contactarà amb les persones guanyadores

Palma, 3 d’abril de 2022. El regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el director d’institucions de Caixabank a Balears, Hilari Llabrés, i l’ambaixadora de la prova, Maria Mora, acompanyats d’altres membres del Consistori i de representants de les entitats col·laboradores, han donat el sus a les 12 hores a la 41a Diada Ciclista de Sant Sebastià a l’arc de sortida situat a la plaça de Santa Eulàlia.

Prop de 3000 persones han participat a la tradicional Diada, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport, amb el suport de Caixabank, des de l’any 1977. Una prova emmarcada en els esdeveniments de les festes de Sant Sebastià, i que enguany s’ha dut a terme al mes d’abril per la situació sanitària viscuda durant el dia del patró.

La pluja que ha començat a caure minuts després de la sortida ha fet que alguns grups es dispersessin en arribar a Son Moix. Per aquest motiu, l’organització ha decidit fer públic el noms dels primats a traves de les xarxes socials de l’IME i no presencialment a son Moix com s’havia previst inicialment.

El recorregut ha estat encapçalat per Maria Mora, acompanyada d’un grup de ciclistes de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, que tradicionalment obren la passejada, i per persones amb diversitat funcional, que s’han situat al capdavant.

Enguany les inscripcions s’han limitat a 3.000 participants i s’han tramitat amb antelació, així com la recollida de dorsal, de l’obsequi d’un bidó d’aigua

reutilitzable i el tiquet per al sorteig, que es varen lliurar fins ahir horabaixa als centres seleccionats.

Les bicicletes han continuat l’itinerari pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, el passeig del Born, la Rambla, el camí de Jesús i el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, en un recorregut d’uns 6 km. La Policia Local de Palma i el servei d’ambulàncies han controlat el recorregut per a evitar accidents i ajudar els que ho necessitaven.

Amb l’objectiu de reduir els residus plàstics, s’ha disposat d’un sistema d’avituallament més sostenible, amb la instal·lació d’estacions d’aigua potable, una alternativa mitjançant la qual els participants han pogut omplir les seves botelles reutilitzables, facilitades amb la inscripció.

Els premis als tres grups més nombrosos han estat per l’AMIPA del CEIP Marià Aguiló, que ha inscrit a un total de 74 persones, AFA Son Serra amb 60 participants i Illes Taekwondo amb 54 participants. Cada grup ha obtingut 200 € en txecs regal d’El Corte Inglés.

Els resultats del sorteig de premis que s’ha realitzat a Son Moix entre els participants que havien arribat se faran públics via les xarxes socials de l’IME durant el dia d’avui i no presencialment com s’havia previst amb motiu de la pluja. Així mateix, l’IME contactarà amb les persones guanyadores.

Enguany la Diada ha comptat amb el patrocini d’Onda Cero, El Corte Inglés, Vinci Active Esport i Bimont. Així com també amb la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears i el suport de la Policia Local de Palma, l’SMAP, EMAYA i totes les àrees de l’Ajuntament, que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma.

Comentarios cerrados