Son Hugo acollirà dissabte la jornada solidària “Neda per Ucraïna”

28 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Durant 12 hores, de 9 a 21 h, la piscina interior s’omplirà de braçades solidàries a favor d’ACNUR

José Hila: Palma és una ciutat compromesa i solidària; per això vull animar tots els palmesans i palmesanes a inscriure’s a aquesta activitat.

Francisco Ducrós: No és una activitat competitiva i només hi ha una meta comuna: donar el màxim suport al poble ucraïnès recorrent metres per la Pau.

 

Palma, 21 de març de 2022. El batle de Palma, José Hila, i el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, acompanyats pere la presidenta de la Federació Balear de Natació, Núria Perea, i representants d’entitats col·laboradores, han presentat avui a les Piscines Municipals de Son Hugo la jornada solidària “Neda per Ucraïna”, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport, Esports del Consell de Mallorca, la Federació Balear de Natació i Lok@s Swimmers por el Mundo.

Aquest esdeveniment es durà a terme aquest dissabte, de 9 a 21 h, a les Piscines Municipals de Son Hugo. L’objectiu és recaptar fons a favor de l’Associació Espanya amb Acnur, una entitat de l’ONU que ajuda refugiats i sol·licitants d’asil proporcionant-los protecció i assistència humanitària.

Hila ha animat la ciutadania a participar en aquest esdeveniment que uneix esport i solidaritat: “Palma és una ciutat compromesa i solidària; per això vull animar tots els palmesans i palmesanes a inscriure’s a aquesta activitat i aconseguir així la major participació possible.”

És una activitat oberta a tothom. Cadascú fixa la seva distància i el temps segons les seves capacitats. En aquest sentit, Ducrós ha explicat que “no és una activitat competitiva i només hi ha una meta comuna: donar el màxim suport al poble ucraïnès recorrent metres per la Pau.”

Una jornada per a totes les edats a partir de 5 euros d’aportació

Les 500 primeres persones inscrites seran obsequiades amb una gorra de natació el dia de l’esdeveniment i tots els participants podran gaudir d‘un berenar saludable en finalitzar la seva participació. De les 10 a les 14 hores hi haurà un circuit d’activitats esportives per als més petits a la zona exterior de la instal·lació.

Les persones interessades es poden inscriure a la plataforma d’sportmaniacs seleccionant la franja horària de participació i abonant una aportació solidària a partir de 5 euros.

També es pot fer una aportació voluntària a la FILA 0 de la plataforma d’sportmaniacs.com.

A la presentació també hi han assistit la directora general d’Esports, Maria Luisa Garnelo; el gerent de l’IME, Rafa Navarro; el director adjunt de Malla, Llorenç Terrassa; el representant d’sportmaniacs baleares, David Thompson; la gerent adjunta de Mercapalma, Maribel Fullana; el representant de la Fundació FADEI, Pere Bennàssar; el representant de Lok@s Swimmers por el mundo, Maties Togores; el director del projecte esportiu SOM UN, Nicolàs Navarro, i el director de PREVIS Seguros, Francisco Javier González.

Comentarios cerrados