El CE Constància presenta la camiseta del centenari

27 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

El Club Esportiu Constància ha fet la presentació oficial de l’equipació que lluirà aquest any 2022 per celebrar el centenari del club.

L’estrena s’ha fet en la jornada 36 de la Tercera RFEF en el partit disputat al FIBWI Estadi Nou Camp d’Inca entre el CE Constància i l’Inter Ibiza que ha acabat amb el resultat de 2-1 a favor de l’equip local amb gols de José Gálvez i Kike Sánchez.

La camiseta del centenari ha estat dissenyada pel dissenyador gràfic inquer Toni Cabo, que també va dissenyar l’escut del centenari. La producció de l’elàstica ha estat a càrrec de l’empresa Protex.

A la prèvia del partit d’avui, el president del club, Rafel Palou, ha volgut fer entrega de la camiseta al batle d’Inca i membre de la comissió del centenari, Virgili Moreno. També s’ha fet entrega d’una camiseta a Francisco Alcalde, CEO de Fibwi, principal patrocinador del club. Palou ha volgut reconèixer el seu esforç i la seva implicació en l’aniversari del club.

Comentarios cerrados