Definides les seleccions balears minis de Basket

23 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els combinats femení i masculí faran una darrera concentració de l’1 al 3 d’abril abans de partir al Campionat d’Espanya

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears fa pública les seleccions balears de categoria mini que disputaran el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del 9 al 13 d’abril a San Fernando (Cadis). Els dotze seleccionats d’ambdós combinats faran una darrera concentració preparatòria de l’1 al 3 d’abril al Poliesportiu Virginia Torrecilla de Son Servera.

 

Les seleccions balears de categoria mini ja estan definides i els seleccionats estan convocats per una darrera concentració preparatòria a Son Servera. En aquesta darrera concentració prèvia al Campionat d’Espanya, els jugadors i jugadores compartiran un cap de setmana d’entrenaments i convivència amb allotjament a l’Hipotel Dunas de Cala Millor. Serà la darrera trobada abans de viatjar a San Fernando (Cadis) per disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del 9 al 13 d’abril. A l’apartat de documents podeu consultar el calendari de competició del Campionat.

 

Des de la FBIB es vol agrair i posar en valor el treball realitzat per tots els jugadors i jugadores que han format part del camí i que han pogut gaudir i compartir diferents experiències en els darrers mesos amb les diferents activitats entorn del minibasket que s’han organitzat. Tots aquests jugadors i jugadores mereixen el reconeixement i l’enhorabona de tots per la feina realitzada i l’esforç que demostren en el dia a dia.

 

Foto: Martín Francés

Comentarios cerrados