Tatiana Ferreira, directiva de la FFIB, reconeguda per lluitar per la igualtat

22 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Polideportivo

Tatiana Ferreria, directiva y responsable de protocol de la FFIB, ha estat doblement reconeguda per la seva defensa i foment de la igualtat amb ‘Futbol para la Igualdad’

La directiva de la FFIB y encarregada de protocol, Tatiana Ferreria, ha estat recentment reconeguda per la seva gran tasca a travĂ©s de ‘FĂștbol para la Igualdad’ de la defensa i promociĂł de la igualtat entre dones i homes, tant en l’esport, com en la nostra societat. Ferreira Ă©s l’actual presidenta de l’associació FĂștbol para la Iguladad, una entitat que fa arribar els valors de l’esport, la igualtat i la lluita contra la violĂšncia masclista als mĂ©s joves.

L’Institut Balear de la Dona li va fer entrega una distinciĂł per la seva gran tasca en favor de la igualtat al Teatre Principal d’Inca. La consellera de PresidĂšncia i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido, li va lliurar en presĂšncia de la directora de l’IBdona, Maria Duran, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago i el batle d’Inca, Virgilio Moreno. Per a Garrido, «Tatiana Ă©s una persona que amb la seva feina ens fan ser a l’avantguarda i servei de mirall per saber tot el camĂ­ que queda per fer«.

D’altra banda, tambĂ© l’Ajuntament de SĂłller ha fet un reconeixement a Tatiana Ferreira amb motiu de la seva feina per fomentar la igualtat.

Avui Tatiana Ferreria ha compartit els reconeixements amb el president de la FFIB, Miquel Bestard a la seu de la FFIB a Palma.

FFIB

Comentarios cerrados