PB ELS TAMARELLS, SOPAR AMB SOCIS I SÒCIES A LLUCMAJOR.

17 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Nacional

 

El proper dijous dia 17 de març a les 20h. (A la mitja part del partit) tindrà lloc un sopar amb els socis i sòcies al Restaurant Tropical a Llucmajor. A les 18h.45′ veurem tots junts el partit d’Europa League, Galatasaray – FC Barcelona.En acabar el partit sortejarem entre tots els socis i sòcies de la penya, 10 viatges amb entrada per anar a veure el partit al Camp Nou d’Europa League (7 d’abril) si passem a quarts i de Lliga si no passem, FC Barcelona – RCD Mallorca (data i horari encara per confirmar, 30/03-1/03). I entre els socis i sòcies assistents al sopar 1 viatge per a dues persones amb entrada al mateix partit escollit.El menú costarà 15 euros i inclourà: pa amb oli variat, postres, cafè i una beguda (cervesa o refresc).        Punt d’inscripció: adreça pbelstamarells@gmail.com.Grup de whatsapp de sòcies i socis llucmajorers.Tots units fem Penya, fem Barça!!! 💙❤️

Comentarios cerrados