EL CONSELL DE MALLORCA OFEREIX REVISIONS GRATUÏTES PER A TOTS EL ESPORTISTES EN EDAT ESCOLAR

17 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

El Consell de Mallorca renova el Servei de Medicina de l’Esport amb l’objectiu de fer arribar els programes preventius a totes les persones en edat escolar

Com ja és habitual, des de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca  incidim en tot el relacionat amb el Servei de Medicina Esportiva, en concret, amb les revisions mèdiques.

Observant les dades sobre aquestes revisions, ens adonem que el nombre de sol·licituds rebudes, podria ser més alt, així que la nostra intenció seria al costat de les federacions i clubs fomentar que els nens i nenes que practiquen esport federat es facin les revisions mèdiques corresponents amb l’objectiu de poder garantir una pràctica esportiva segura a la majoria de joves possibles.

Des del Consell, volem donar moltes facilitats perquè es realitzin el nombre més gran possible d’exàmens mèdics, oferint aquestes revisions de forma totalment gratuïta per a tots els esportistes. A més a més, com a novetat, per a aquells nins i nines que ho necessitin, comptaran amb l’horari de tarda per a realitzar la revisió mèdica.

És de vital importància incidir en la importància de realitzar la revisió a aquells jugadors que juguen en categories immediatament superior, a la que per edat els correspondria.

També és molt recomanable fer-les en esportistes de categoria infantil pel fet que a aquestes edats succeeixen molts canvis fisiològics que poden derivar en diferents tipus de patologies associades al creixement.

A continuació, us adjuntem el document que indica els diferents centres mèdics on es realitzen aquests exàmens mèdics.

També adjuntem una carpeta amb els documents que heu d’emplenar i us animem a revisar la web on podeu trobar la resta de documents, que convé que consulteu https://esports.conselldemallorca.cat/medicina-esportiva 

Finalment, l’e-mail on s’haurà d’enviar la sol·licitud per a sol·licitar la revisió, que és el següent: medesport@conselldemallorca.net

 

Comentarios cerrados