PB ELS TAMARELLS. V CALÇOTADA POPULAR I 18È ANIVERSARI!

16 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria:

La ç va resultar una gran jornada de barcelonisme i poble. Al voltant de 80 persones entre socis, sòcies i convidats van gaudir dels calçots i de la festa del 18è aniversari de la P.B. Els Tamarells. El mal temps no va ser un obstacle, el bon ambient i la festa dins la nostra seu ho confirma.Un discurs engrescador del president, les paraules d’agraïment dels nostres socis d’honor, Juan “Lagarto” De la Cruz i Juan José Estella Salas. Van assistir també els regidors de l’Ajuntament de Felanitx, Catalina Soler i Joan Aznar amb el batle Jaume Montserrat, que va destacar l’importancia de les activitats de la Penya i com fan poble. I després de bufar les espelmes del pastís, els sortejos de regals i viatges, tant entre els socis assistents com entre tots els socis i sòcies amb els següents resultats:SORTEIGS ENTRE ELS SOCIS ASSISTENTS ALS PARTITS TELEVISATS A LA SEU.

 

1/4 Europa League, Barça-Galatasaray, dijous 10 de març a les 21 hores.Titular: Joan Garcia Sbert1r suplent: Magdalena Bordoy Barceló2n suplent: Miquel Vadell BonetLliga Santander, Barça- Cadiz, data i horari encara per confirmar, 16-17 d’abril.Titular: Guillem Batle Soler1r suplent: Cristofol Bennasar Mayol2n suplent: Toni HernandezLliga Santander, Barça-Rayo, diumenge 24 d’abril a les 21 hores.Titular: David Garrido Calzado1r suplent: Toni Adrover Garcias2n suplent: Jaume Julià Andreu
Destacar que es va aprofitar la jornada per recollir medicines i aliments peribles pels afectats per la guerra a Ucraïna.La junta directiva de la PB Els Tamarells vol agrair la col·laboració i ajuda per a dur a terme aquest acte tant a l’Ajuntament de Felanitx com a les entitats comercials de la comarca que ho han fet possible. La junta directiva.

Comentarios cerrados