Son Hugo acollirà aquest dissabte la cinquena edició del Trofeu Ciutat de Palma de Natació

15 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Més de 300 esportistes balears es donaran cita a la competició

José Hila: “El Trofeu es durà a terme a una de les millors instal·lacions d’Europa, la renovació de Son Hugo permet tenir competicions d’alt nivell com aquesta, així com campionats nacionals i internacionals”

Marc Sánchez: “És una oportunitat per als esportistes de poder aconseguir mínimes i participar a campionats nacionals”

 

Palma, 15 de març de 2022. El batle de Palma, José Hila; el vicepresident del Club Natació Voltor, Marc Sánchez; el director tècnic del club, Alfonso Piñeiro, i el vocal de la Federació Balear de Natació, Joan Reynés, han presentat avui al saló de Plens la cinquena edició del Trofeu Open Ciutat de Palma de Natació, que tindrà lloc aquest dissabte, 19 de març, a les Piscines Municipals de Son Hugo.

El Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que organitza el Club Natació Voltor Balear, amb la col·laboració de l’IME, s’emmarca dins la vint-i-setena edició del Trofeu del club palmesà. Enguany, aquesta competició d’àmbit nacional congregarà a més de 300 esportistes.

Hila ha felicitat al Club i a la Federació Balear de Natació per la seva tasca i l’organització d’aquest trofeu, que va néixer al 2017, i ha destacat que la competició es durà a terme “a una de les millors instal·lacions d’Europa, la renovació de Son Hugo permet tenir competicions d’alt nivell com aquesta, així com campionats nacionals i internacionals”. El batle també ha convidat a la ciutadania a gaudir d’aquest trofeu que comptarà “amb bones instal·lacions, bons equips, bons tècnics i amb una bona Federació”.

Per la seva banda, Sánchez ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma i ha expressat la seva satisfacció per poder reprendre aquest Trofeu després de dos anys perquè “és una oportunitat per als esportistes de poder aconseguir mínimes i participar a campionats nacionals”.

La competició recull al seu programa 42 proves, que es realitzaran en dues sessions, matí i horabaixa, en piscina de 50 metres. Un espai on conviuran joves esportistes des dels 13 anys fins a categories absolutes, amb la participació de destacats nedadors olímpics com Melani Costa o Marc Sánchez, així com joves medallistes nacionals com

Marta Guasp, Clàudia Núñez, Martina Manresa, Josha Vermer, Estela Garau, Javier López o Jordi Cinta, entre d’altres.

A l’acte, també han assistit Francisco Ducrós, regidor d’Esports; Mercedes Celeste, regidora del Grup Municipal Popular, i Alejandro Escriche, regidor del Grup Municipal Ciutadans. En representació del CN Voltor Balear, esportistes i tècnics han participat també a la presentació.

 

Comentarios cerrados