La FFIB vol celebrar el 8M Dia de la Dona en el món del futbol. Per això s’ha reunit avui per visibilitzar la feina de la dona a la FFIB i als diferents clubs

8 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria:

El president Miquel Bestard, s’ha fet una foto de grup amb les empleades de la FFIB, directives i dones que tenen responsabilitat a clubs. El paper de la dona en la societat en general i en el futbol en particular, cada vegada va augmentant, però encara queda molt de camí per fer en favor de la igualtat, com ha explicat la responsable de la Comissió del Futbol Femení, María Jesús Tamurejo: «Aquesta Federació aposta per la igualtat, Miquel Bestard té en el seu equip 6 directives, el personal de la FFIB està compost per dones compromeses i competents, i tant en l’elit trobam jugadores, directives i entrenadores de les nostres illes a diferents clubs i cada vegada a l’àmbit amateur, més dones juguen a futbol. Seguim millorant, queda feina per fer en la igualtat, la participació de la dona en el futbol y el seu compromís en la visualització i reconeixement«.

Comentarios cerrados