Son Servera ha gaudit del millor minibasket

6 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Més de 120 participants han format part de la cinquena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet que ha organitzat la Federació de Bàsquet de les Illes Balears aquest passat cap de setmana al municipi de Son Servera amb jugadors i jugadores de la categoria minibasket de les quatre illes de l’arxipèlag balear.

 

Molts dels millors jugadors i jugadores de la categoria han pogut gaudir d’un cap de setmana de molta il·lusió amb companys i companyes de les diferents illes en un esdeveniment que va molt més enllà de la pista. A més de compartir bàsquet, aquests nins i nines han pogut viure una experiència personal des de la convivència amb altres esportistes de 31 clubs diferents. Tot això en un marc excepcional com és el Poliesportiu Virginia Torrecilla, que ha presentat un gran ambient durant els dos dies d’esdeveniments. A més del torneig de categoria minibasket, el dissabte vespre es va celebrar una taula rodona sobre ‘Bàsquet i emocions’ en què participaren Víctor Uwagba (dinamitzador social i pare), Ana López (fisioterapeuta de la selecció espanyola femenina absoluta), Fernando Romay (exinternacional absolut) i els psicòlegs esportius Pep Toni Román i Marc Sansó. A tot això se li ha sumat la iniciativa solidària de Fundación Escribano, que va organitzar durant tot el cap de setmana una recollida d’aliments no peribles. Després de dos dies de molta emoció, diversió i convivència, l’esdeveniment es va tancar amb un acte de cloenda en què assistiren diverses autoritats entre les quals destacaren la presència de la batlesa de Son Servera, Natalia Troya, i la vicepresidenta d’Hipotels, Maria Antònia Llull o el propi Fernando Romay. Tots ells varen ser acompanyats pel vicepresident de la FBIB, Tomeu Bauzà.

Son Servera, que estrenava de forma oficial la seva condició de capital del minibasket a les Illes Balears, va ser una festa durant tot el cap de setmana en un ambient extraordinari entorn del bàsquet. L’alta afluència d’espectadors i l’alt nivell dels participants han fet del cinquè Hipotels Illes de Bàsquet un gran esdeveniment del qu els joves jugadors i jugadores es’emporten una experiència molt gratificant a nivell personal i esportiu.

ás de 120 participantes han formado parte de la quinta edición del Hipotels Illes de Bàsquet que ha organizado la Federació de Bàsquet de les Illes Balears este pasado fin de semana en el municipio de Son Servera con jugadores y jugadoras de la categoría minibasket de las cuatro islas del archipiélago balear.

Muchos de los mejores jugadores y jugadoras de la categoría han podido disfrutar de un fin de semana de mucha ilusión con compañeros y compañeras de las diferentes islas en un evento que va mucho más allá de la pista. Además de compartir baloncesto, estos niñas y niñas han podido vivir una experiencia personal desde la convivencia con otros deportistas de 31 clubs distintos. Todo esto en un marco excepcional como es el Poliesportiu Virginia Torrecilla y que ha presentado un gran ambiente durante los dos días de actividad. A parte del torneo de categoría minibasket, el sábado por la noche se celebró en el Teatre La Unió una mesa redonda sobre ‘Baloncesto y emociones’ en el que participaron Víctor Uwagba (dinamizador social y padre), Ana López (fisioterapeuta de la selección española femenina absoluta), Fernando Romay (exinternacional absoluto) y los psicólogos deportivos Pep Toni Román y Marc Sansó. A todo esto se le ha sumado la iniciativa solidaria de la Fundación Escribano, que organizó durante todo el fin de semana una recogida de alimentos no perecederos. Después de dos días de muchas emociones, diversión y convivencia en torno al baloncesto, se cerró el evento con un acto de clausura en el que asistieron diferentes autoridades entre las que destacaron entre las que destacaron la alcaldesa de Son Servera, Natalia Troya, la vicepresidenta de Hipotels, Maria Antònia Llull o el propio Fernando Romay. Todos ellos fueron acompañados por el vicepresidente de la FBIB, Tomeu Bauzà.

Son Servera, que estrenaba de forma oficial su condición de capital del minibasket en las Islas Baleares, fue una fiesta durante todo el fin de semana con un ambiente extraordinario entorno al baloncesto. La alta afluencia de espectadores y el alto nivel de los participantes han hecho que el quinto Hipotels Illes de Bàsquet sea un gran evento en el que los jóvenes jugadores y jugadoras se hayan llevado una experiencia muy gratificante tanto a nivel deportivo como personal.

Comentarios cerrados