Seleccions menorquines aleví, infantil i cadet

3 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Selecciones

Fa uns dies va tenir lloc els entrenaments de diferents seleccions menorquines a Sant Lluís i San Carlos, on el futbol base menorquí demostrà el seu gran nivell.

La FFIB a Menorca ha organitzat diferents entrenaments de seleccions a diverses categories. La selecció menorquina aleví masculina i femenina va entrenar a Sant Lluís el passat 26 de febrer. L’infanil menorquina femenina també entrenà en aquest camp el mateix dia la masculina infantil ho va fer a San Carlos. També al citat camp de San Carlos entrenà el 26 de febrer la selecció cadet masculina.

La FFIB vol agrair enormement la col·laboració de Melià Cala Galdana per a ajudar en les equipacions de les seleccions menorquines femenines i mostrar el seu compromís amb l’esport base i la Federació.

Comentarios cerrados