NP del cinquè Hipotels Illes de Bàsquet i convocatòria de premsa a la taula rodona ‘Bàsquet i emocions’

3 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Son Servera es prepara per a la gran festa del Minibasket

El Poliesportiu Virginia Torrecilla de Son Servera celebrarà els dies 5 i 6 de març la cinquena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet amb la disputa d’un torneig de minibasket, la celebració de la taula rodona sobre ‘Bàsquet i emocions’ i altres activitats formatives o solidàries com la recollida d’aliments de la Fundación Escribano o la donació de merchandising del Banc de Sang. L’entrada és gratuïta amb l’aportació d’aliments no peribles.

 

Un any més, la celebració de l’Hipotels Illes de Bàsquet serà la gran festa del minibasket amb la disputa d’un torneig que comptarà amb representació de jugadors i jugadores de totes les illes de l’arxipèlag i que compartiran un cap de setmana de moltes emocions i experiències amb la disputa d’aquest torneig com a fil conductor d’un esdeveniment amb moltes activitats relacionades amb el bàsquet. Un altre dels plats forts del cap de setmana serà la celebració de la taula rodona ‘Bàsquet i emocions’, que es farà el dissabte a partir de les 19:15 hores al Teatre La Unió de Son Servera. En aquesta activitat participaran el dinamitzador social i pare Víctor Uwagba, els psicòlegs esportius Pep Toni Román i Marc Sansó, la fisioterapeuta de la selecció espanyola femenina absoluta, Ana López, i l’exjugador internacional Fernando Romay. Tots ells aportaran la seva experiència en una activitat molt interessant per tècnics, gestors de clubs, jugadors i familiars. Durant tot el cap de setmana es realitzaran distintes activitats solidàries al Poliesportiu Virginia Torrecilla com la recollida d’aliments no peribles per part de la Fundación Escribano o la donació de mershandising del Banc de Sang.

 

La celebració d’aquest esdeveniment serà l’estrena oficial de la capitalitat de Son Servera com a capital del Minibasket a les Illes Baleares. Baix el lema ‘Un gran poble per la petita cistella’ el municipi serverí es torna a bolcar amb la promoció del bàsquet en edat escolar i serà la primera activitat de renom que celebraran la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i l’Ajuntament de Son Servera dins el marc d’aquest acord entre ambdues parts.

 

 

Horaris de les activitats:

 

Dissabte 5

10:00 Partit Mini Masculí: Equip Negre vs Equip Blanc

10:00 Partit Mini Femení: Equip Groc vs Equip Blanc

11:45 Partit Mini Masculí: Equip Vermell vs Equip Blau

11:45 Partit Mini Femení: Equip Vermell vs Equip Blau

16:00 Partit Mini Masculí: Equip Groc vs Equip Blau

16:00 Partit Mini Femení: Equip Groc vs Equip Blau

17:30 Partit Mini Masculí: Equip Blanc vs Equip Vermell

17:30 Partit Mini Femení: Equip Blanc vs Equip Vermell

 

19:15 Taula rodona ‘Bàsquet i emocions’ (Teatre La Unió)

 

Diumenge 6

10:00 Partit Mini Masculí: Equip Vermell vs Equip Groc

10:00 Partit Mini Femení: Equip Vermell vs Equip Groc

12:00 Partit Mini Masculí: Equip Blanc vs Equip Blau

12:00 Partit Mini Femení: Equip Blanc vs Equip Blau

 

13:30 Acte de cloenda

 

 

 

 

El Poliesportiu Virginia Torrecilla de Son Servera celebrará los días 5 y 6 de marzo la quinta edición del Hipotels Illes de Bàsquet con la disputa de un torneo de minibasket, la celebración de una mesa redonda sobre ‘Baloncesto y emociones’ y otras actividades formativas y solidarias como la recogida de alimentos de la Fundación Escribano o la venta de merchandising del Banc de Sang. La entrada es gratuita con la aportación de alimentos no perecederos.

 

 

Un año más, la celebración del Hipotels Illes de Bàsquet será la gran fiesta del minibasket con la disputa de un torneo que contará con representación de

jugadores y jugadoras de todas las islas de archipiélago balear y que compartirán un fin de semana de muchas emociones y experiencias con la disputa de este torneo como hilo conductor de un evento con muchas actividades relacionadas con el deporte de la canasta. Otro de los platos fuertes de estos dos días llenos de baloncesto será la celebración de la mesa redonda ‘Bàsquet i emocions’, que se realizará el sábado a partir de las 19:15 horas en el Teatre La Unió de Son Servera. En esta actividad participarán el dinamizador social y padre Víctor Uwagba, los psicólogos deportivos Pep Toni Román y Marc Sansó, la fisioterapeuta de la selección española femenina absoluta, Ana López, y el exjugador internacional Fernando Romay. Todos ellos aportarán su experiencia en la temática para completar una actividad muy interesante destinada a técnicos, gestores de clubs, jugadores y familiares. Durante todo el fin de semana se realizarán distintas actividades solidarias en el Polideportivo Virginia Torrecilla como la recogida de alimentos no perecederos por parte de la Fundación Escribano o la venta de mershandising del Banc de Sang.

 

 

La celebración de este gran evento será el estreno oficial de la condición de capital del Minibasket en las Islas Baleares por parte de Son Servera. Lo hacen bajo el lema ‘Un gran poble per la petita cistella’. Con todo ello, el municipio servería se vuelve a volcar con la promoción del baloncesto en edad escolar y será la primera actividad de renombre que celebrarán la Federació de Bàsquet de les Illes Balears y el Ayuntamiento de Son Servera dentro del marco de este acuerdo entre ambas partes.

 

 

Horarios de las actividades:

 

Sábado 5

10:00 Partido Mini Masculino: Equipo Negro vs Equipo Blanco

10:00 Partido Mini Femenino: Equipo Amarillo vs Equipo Blanco

11:45 Partido Mini Masculino: Equipo Rojo vs Equipo Azul

11:45 Partido Mini Femenino: Equipo Rojo vs Equipo Azul

16:00 Partido Mini Masculino: Equipo Amarillo vs Equipo Azul

16:00 Partido Mini Femenino: Equipo Amarillo vs Equipo Azul

17:30 Partido Mini Masculino: Equipo Blanco vs Equipo Rojo

17:30 Partido Mini Femenino: Equip Blanco vs Equipo Rojo

 

19:15 Mesa redonda ‘Bàsquet i emocions’ (Teatre La Unió)

 

Domingo 6

10:00 Partido Mini Masculino: Equipo Rojo vs Equipo Amarillo

10:00 Partido Mini Femenino: Equipo Rojo vs Equipo Amarillo

12:00 Partido Mini Masculino: Equipo Blanco vs Equipo Azul

12:00 Partido Mini Femenino: Equipo Blanco vs Equipo Azul

 

13:30 Acto de clausur

Comentarios cerrados