18è aniversari PB Els Tamarells, calçotada popular i expedicions a Barcelona

2 marzo 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Aquest dissabte dia 5 a les 13 hores davant la nostra seu celebrarem, després de dos anys sense poder-ho fer, la cinquena edició de la CALÇOTADA POPULAR, en el marc del nostre 18è aniversari.
 

El menú inclourà: calçots i carn a la graella (llom de porc, panxeta, botifarra i pitera de pollastre), salsa romescu, pa, vi i refrescs, ensaïmada, gelat i cafè.

 

Entre tots els assistents sortejarem un viatge per a 2 persones amb entrada per anar a veure al Camp Nou el partit de la Women Champions League entre el FC Barcelona – R. Madrid del proper 30 de març.

 

Entre els socis i sòcies assistents a la calçotada sortejarem un viatge per a 2 persones, amb entrada, per assistir al partit de la Lliga Santander entre el FC Barcelona – Cadis del 17 d’abril, i 4 entrades per assistir al partit de la Women Champions League entre el FC Barcelona – R. Madrid del 30 de març.

 

A més, hi haurà rifa de diferents regals: ensaïmades, vi, cava, berenars i entrades pels partits del Barça i molt més.

  Assistiran, JOAN ESTELLA, ex futbolista del FC Barcelona, i JUAN DOMINGO DE LA CRUZ, ex jugador de l’equip de bàsquet del FC Barcelona i soci d’Honor de la penya.

 

En acabar la calçotada, un cafetet, un poc de música i a participar a la Caminada -Cursa de la Dona a Felanitx, acabant el primer acte d’aniversari fent esport.

EXPEDICIÓ AMB PENYISTES A BARCELONA

 El cap de setmana del 12 i 13 de març tindrà lloc el segon acte d’aniversari, amb una masiva expedició de socisa Barcelona per a gaudir d’un cap de setmana cent per cent barcelonista, amb el següent programa, on els nostres penyistes hi particiàran.

– Dissabte a les 13 hores, dinar de celebració en el Port Olímpic, amb assistència de tres dels nostres socis d’Honor, els periodistes José Luís Carazo i Antoni Closa, i l’actor Oriol Cruz.

– A les 16h.30′ Tour Camp Nou Experience

– A les 18 hores, partit d’hoquei en el Palau, FC Barcelona – Alcobendas

– Diumenge matí, en la Ciutat Esportiva Joan Gamper, partit de juvenils Divisió d’Honor, FC Barcelona – R. Mallorca

– A les 12 hores, partit de futbol femení, el clàssic FC Barcelona – R. Madrid, on les barcelonistes es poden proclamar campiones de Lliga

– A les 17 hores, partit de bàsquet en el Palau, FC Barcelona – Betis

– A les 21 hores partit de futbol masculí en el Camp Nou, FC Barcelona – Osasuna

  En tots aquests esdeveniments hi seran presents els nostres penyistes donant suport als equips del FC Barcelona

LA PB ELS TAMARELLS

AMB LA UEFA WOMEN CHAMPIONS LEAGUE

 

I el tercer acte i últim del 18è aniversari serà el dia 30, tindrà lloc la tornada dels quarts de final de laUefa Women Champions League. Serà tot un partidàs, un clàssic FC Barcelona – Reial Madrid al Camp Nou. I els Tamarells no hi poden faltar. D’aquí que organitzarem l’expedició que vos presentam a continuació:

 

– Vol regular Palma – Barcelona, a les 13h. 15’

– Entrada al partit (lateral 1a graderia)

– Vol regular Barcelona – Palma, a les 22h.

– Assegurança d’assistència en viatge

Les places estan limitades per a un grup de 50 persones, que s’aniran inscrivint per ordre cronològic de reserva, fins exhaurir-se. Les reserves poden efectuar-se a Viatges Halcón Felanitx (telf. 971 58 11 11).

 

Mariona, Patri, Cata Coll, Alexia,… ens esperen en el Camp Nou.

  Aquests són els tres actes d’aniversari que oferim als nostres socis penyistes, esperam les puguem gaudir i fer-ne molts anys més.

La Junta Directiva

Comentarios cerrados