Comunicado Federación Balear de Voleibol

23 febrero 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Aquest cap de setmana els camps de futbol de les Balears han estat buits. Pels qui no esteu assabentats, el motiu ha estat una vaga dels àrbitres consensuada amb la pròpia federació de Fútbol de les illes. Vaga que ha estat provocada pels comportaments incívics del públic, més que dels mateixos jugadors/jugadores i/o entrenadors/entrenadores.

Darrerament també estan arribant en aquesta federació moltes queixes de mal comportament de pares, acompanyants, seguidors, públic en general  per la falta de respecte als àrbitres, als jugadors i cos tècnic dels equips, unes faltes de respecte que inclouen insults, coaccions i actuacions que farien avergonyir a qui les fa si els féssim veure els vídeos que s’han gravat amb les seves accions.

Actituds com aquestes no es poden consentir i donat que el que es cerca es promoure el respecte i evitar que, per exemple, nines que estan començant a gaudir del vòlei pensin que això no es lo que elles entenen per esport i ho vulguin deixar, o que lo que avui son insults arribin a situacions més delicades, vos demanem la col·laboració de tots els membres del vostre club per evitar que això es converteixi en una cossa habitual en els nostres pavellons.

Si es detecten insults, falta de respecte, menyspreï, coaccions a  jugadors, cos tècnic o àrbitres per part de una afició, del mateixos jugadors, tècnics o de qualsevol altre persona vinculada al club, en aquesta Junta Directiva no li tremolarà el pols per adoptar les mesures necessàries per solucionar degudament la situació.

Agraïm el vostre suport al nostre VÒLEI.

              Junta Directiva FVBIB 

 

Comentarios cerrados