La Junta de Govern dona llum verd a la renovació de gespa i equipament de 17 camps de futbol municipals

16 febrero 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

 

La inversió, de 3.428.192,23 €, arribarà als camps d’11 barris de Palma Francisco Ducrós: “És una inversió fonamental que respon a una necessitat historica

Francisco Ducrós: “És una inversió fonamental que respon a una necessitat històrica i a un compromís de l’equip de govern”

Palma, 16 de febrer de 2022. La Junta de Govern, en la sessió ordinària d’avui a Cort, ha aprovat els Plecs, l’ordre d’inici i la despesa per a la renovació de la gespa, els sistemes de reg i l’equipament esportiu de 17 camps de futbol municipals; 11 camps de futbol 11 i 6 camps de futbol 7, per un import màxim de 3.428.192,23 €.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha presentat avui en roda de premsa aquest acord que, segons ha assenyalat, “és una inversió fonamental que respon a una necessitat històrica i a un compromís de l’equip de govern”.

El regidor també ha explicat que la gespa d’aquests 17 camps ja té una antiguitat de 17 anys i requereix una actuació “que millori les condicions del terreny per a acollir els entrenaments i els partits dels equips, on a hores d’ara juguen gairebé 3.500 esportistes.”

En concret, es renovarà la gespa, els sistema de reg i l’equipament esportiu, com banderins, porteries, banquetes… dels següents camps: Sant Jordi, futbol 11; Son Ferriol, futbol 7 i futbol 11; Sant Pere Seminari, futbol 11; El Molinar, futbol 7 i futbol 11; Germans Escalas, futbol 7; El Rafal, futbol 7 i futbol 11; Son Cladera, futbol 11; Son Sardina, futbol 7 i futbol 11; Can Valero, futbol 11; Son Flor, futbol 11; Son Moix, futbol 11; Miquel Nadal, futbol 7 i futbol 11.

Les obres estan previstes durant l’estiu, els mesos de juny, juliol i agost, amb un temps estipulat d’execució de 10 setmanes a partir de la recepció del subministrament.

Ducrós ha agraït als treballadors i les treballadores de l’IME la feina realitzada “per a dur a terme aquest projecte històric, i la implicació i la dedicació de l’equip directiu”, ha conclòs.

Son Fuster 1 i 2

Cal recordar que la renovació de la gespa i l’equipament esportiu dels dos camps de futbol de Son Fuster es troba a punt d’adjudicar, amb una inversió total de 498.410 €.

El projecte de Son Fuster 1, amb un pressupost de 250.000 €, és resultant dels guanyadors del procés dels Pressuposts participatius, impulsats per la Regidoria de Participació Ciutadana.

Per a optimitzar recursos, l’IME renovarà alhora el camp Son Fuster 2, i reduirà així els costos de trasllat de la maquinària. Aquesta segona actuació té un pressupost de 248.410 €.

Set camps finalitzats, sis de futbol i un de rugbi

Al mes de febrer de 2021 va finalitzar la construcció del primer camp de rugbi homologat de les Balears i del camp de futbol 11 de Germans Escalas. La inversió de la construcció dels nous espais esportius va ser d’1.940.554,66 €.

També va concloure la renovació de gespa, equipament i il·luminació dels camps municipals del Coll d’en Rabassa, Son Roca, el Secar de la Real i de la Victòria. Així, aquests quatre camps ja disposen d’unes instal·lacions remodelades amb il·luminació més eficient, millora del sistema de reg i nou equipament esportiu.

A través dels Pressuposts participatius es va construir un nou terreny de joc 3×3 al Camp de Futbol Miquel Nadal. El cost del projecte, la direcció d’obra i la construcció va ser de 51.237 €, IVA inclòs.

Comentarios cerrados