Llançament de la Revista de les Lligues Escribano de Basket

27 enero 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Us informam de que aquest matí hem llançat la revista aunal de les Lligues Escribano 2021/22. Us adjuntam un PDF amb la revista per si és del vostre interès.«Una temporada més, la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha elaborat la revista anual de les Lligues Escribano (màxima categoria del bàsquet balear tant femení com masculí) perquè clubs, aficionats i mitjans de comunicació puguin tenir a mà tota la informació sobre els equips competidors i la pròpia competició.En aquesta edició de la revista hi podeu trobar la informació detallada dels clubs, els equips, els calendaris i altres informacions addicionals com poden ser entrevistes o reportatges sobre el desenvolupament d’aquesta competició la passada temporada. Com una de les novetats, la FBIB ha recuperat el llistat de campions de la competició des de la temporada 2000/01. Amb tot això, esperem que tothom pugui gaudir al màxim d’una competició que cada vegada és més atractiva i que té major repercudsió mediàtica a totes les illes»

Moltes gràcies!!

Departament de Comunicació FBIB
Rafel Gelabert

Comentarios cerrados