TIR DE FONA ;Segona tirada de pilota de la nova temporada 2022, puntuable pel Campionat de Mallorca

25 enero 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La pista de tennis del Parc de Sa Riera, de Ciutat, acollí diumenge passat, a partir de les 10 hores del matí, la segona  tirada de pilota de la nova temporada 2022, puntuable pel Campionat de Mallorca, organitzada conjuntament pel Club Foners Ciutat de Palma, i l’Associació de Veïns Es Fortí, amb bona organització i les habituals i reglamentades mesures de prevenció anticovid.

 

GALERIA DE FOTOS

L’animada competició, completada per un taller de tir de passetja, a càrrec del monitor Salvador Maimó, comptà amb un total de 38 foners federats (26 homes, 7 dones i 5 nins federats), més 6 de promoció, amb unes diferències de puntuació molt ajustades dins els primers llocs de totes les categories, especialment dins els homes, en que el guanyador i el segon classificat quedaren igualats a 19 punts.

El lliurament de premis va estar presidit pel batlle de Palma José Hila, acompanyat de la regidora Joana Capó, el president de la Federació Balear de Tir de Fona Albert Comas, i Xisca Sastre i Salvador Maimó, presidenta de l’entitat organitzadora i coorganitzador, respectivament.

Vinent Tirada.

La vinent tirada prevista és la popular “Tirada del Jamón”, el diumenge dia 6 de febrer, a partir de les deu del matí, a la Plaça dels Patins de Ciutat, amb organització a càrrec de l’emblemàtic Cornelius Atticus Mateu Martorell, de l’Espanya Hoquei Club.

Classificació Homes:

1.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 19 punts

2.- Tomàs Pérez (C.F. Ciutat), 19 punts

3.- Josep Rayà (C.F. Ciutat), 18 punts.

Classificació Dones:

1.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 13 punts

2.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 9 punts

3.- Xisca Sastre (C.F. Ciutat), 7 punts.

Classificació Nins:

1.- Xisco Moyà (C.F. Macolins), 7 punts

2.- Xavier Tomàs (C.F. Llucmajor), 6 punts

3.- Mar Tomàs (C.F. Llucmajor), 2 punts.

Comentarios cerrados