Joan Forteza i Rafel Nicolau fan la treta d’honor al Constància – Mallorca B

2 enero 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

 

Dues llegendes del Constància i del Futbol Balear han fet la treta d’honor al Nou Camp d’Inca abans del partit entre el Constància i el Mallorca B, partit corresponent a la jornada 21 de Tercera RFEF, el darrer de la primera volta .

 

La primera llegenda que ha fet la treta d’honor és Rafel Nicolau, que fou jugador del Constància a Segona Divisió A del 1965 al 1967. Posteriorment, va jugar a Primera Divisió amb el Sabadell durant 5 temporades, del 1968 al 1973.

 

L’altre llegenda que ha fet la treta d’honor és Joan Forteza, que va jugar amb el club inquer del 1952 al 1956. Més endavant, va pegar el bot al futbol professional amb el Reial Mallorca, on hi va jugar 7 temporades, del 1959 al 1966. Per tant, Forteza va defensar les samarretes dels dos equips que aquest matí s’han enfrontat al Nou Camp.

 

Premsa CE Constancia

Comentarios cerrados