Premis Esports IB 2021 a la Gala de l’Esport

21 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

 

Els Premis Esports IB 2021 a la Gala de l’Esport premiaren la UD Ibiza, Virginia Torrecilla i Rafel Pol. El president Miquel Bestard hi assistí i recollí el premi de na Virginia.

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha participat avui a la Gala de l’Esport de les Illes Balears on s’han lliurat els Premis Esports IB 2021. A l’acte, que s’ha celebrat al Conservatori de Música de les Illes Balears també hi han assistit el director general d’Esports, Carles Gonyalons, entre altres autoritats, guardonats i convidats.

Els encarregats de lliurar els premis han estat sorpresa per els guardonats. Entre d’altres, atletes olímpics i paraolímpics com Marcus Cooper, Mavi Garcia, Álex Sánchez Palomero o Brigitte Yagüe han lliurat guardons.

Els Premis 2021 per a cada una de les 12 categories i els encarregats de lliurar-lis els premis han estat els següents

 • «Posam valors a l’esport» Esports IB: Marc Tur Picó (atletisme).
 • Promesa masculina Esports IB: Joan Toni Moreno Bennàssar (2000) (piragüisme)
 • Promesa femenina Esports IB: Maria Perelló Mora (2005) i Marta Cardona Alcántara (2005) (vela)
 • Millor esportista femenina Esports IB: Gemma Triay Pons (pàdel)
 • Millor esportista masculí Esports IB: Marcus Cooper Walz (piragüisme)
 • Millor esportista d’esport adaptat masculí Esports IB: Joan Reinoso Figuerola (paraciclisme)
 • Millor esportista d’esport adaptat femení Esports IB: Maria Esther De León López (Parakarate)
 • Millor equip femení Esports IB: Club Xelska (gimnàstica)
 • Millor equip masculí Esports IB: U.D. Ibiza (futbol)
 • Millor tècnic Esports IB: Rafael Pol Cabanellas (futbol)
 • Millor tècnica Esports IB: Lorena Torres Ramos (bàsquet)
 • Premi honorífic Esports IB: Tita Llorens Bagur (natació)

I les mencions al mèrit esportiu són:

 • Mavi Garcia Cañellas (ciclisme)
 • Cata Corró Lorente (natació)
 • Miquel Jaume Roig (futbol sala)
 • Enric Mas Nicolau (ciclisme)
 • Virginia Torrecilla Reyes (futbol)
 • Joan Mir Mayrata (motociclisme)

La consellera d’Afers Socials i Esports Fina Santiago ha tancat amb l’acte remarcant que «en un any marcat per la covid19, l’esport ha demostrat estar a l’alçada. L’esport com tota la societat balear ha demostrat intel·ligència col·lectiva. Un any també marcat pels Jocs Olímpics i la gran participació i èxits dels representants balears. Cal tenir en compte que la meitat d’ells provenen del centre de tecnificació de les Illes Balears. Tots i totes les premiades  sou exemple a seguir, referents i teniu una màgia que no heu de perdre. Aportau valor, entusiasme i emoció».

Cal recordar que a la Gala dels Premis Esports IB es premien els millors esportistes i equips de la temporada 2020/2021 i es valoren l’esforç i el talent dels esportistes i clubs de les Illes Balears.

Els premis els va aprovar per unanimitat un jurat presidit per la consellera Fina Santiago, i que comptà amb representació dels quatre consells insulars, de les federacions esportives individuals, de les federacions d’esports d’equips, del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, de l’Associació de Periodistes de les Illes Balears, del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears i de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears.

Comentarios cerrados