Gran Festa Aquàtica, Germans Escalas , Diumenge 19 de desembre,

17 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Diumenge 19 de desembre, l’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza  Germans Escalas la Gran Festa Aquàtica, una activitat completament gratuïta que s’emmarca en el programa de les festes de Nadal.  

 Aquest esdeveniment lúdic és una proposta per a gaudir en família o amics; una activitat per a qualsevol edat, divertida, i que comptarà amb un gran circuit d’inflables, tobogans, espais d’equilibri, obstacles i jocs aquàtics. 

 Enguany, com a mesura de prevenció, s’hi ha limitat el nombre de participants, que hi assistiran en tres torns amb reserva prèvia, a les 10.30, 11.30 i 12.30 h. Les inscripcions es varen obrir en línia el passat 10 de desembre i a hores d’ara estan exhaurides.   

 Dia: diumenge, 19 de desembre de 2021 

Hora: de 10.30 a 13.30 h  

Lloc: Poliesportiu Germans Escalas. C. de Sebastià Arrom, 4   

Comentarios cerrados