El parc de la Riera acull el I Torneig 4×4 IME als barris amb el Voley Ciutat Cide

16 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Un total de 13 equips es varen donar cita ahir horabaixa a la competició organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport.

L’equip Lauris_Team s’ha proclamat guanyador del torneig en la categoria infantil, i Tecnonenas ha guanyat a la categoria sènior.

Paral·lelament es va realitzar una exhibició de cal·listènia a càrrec de l’Associació Street Warriors amb exercicis de handbalance LED de la mà de Pepo.

 

Palma, 16 de desembre. La segona jornada del programa “IME als barris” va congregar ahir horabaixa un centenar de joves al parc de la Riera, que participaren al primer Torneig 4×4 de Vòlei i a les exhibicions de cal·listènia que es varen dur a terme paral·lelament a la competició.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), està dirigit a joves de 12 a 25 anys i pretén acostar l’activitat física i les diferents modalitats esportives als joves d’una manera lúdica i pròxima. Per a assolir aquest objectiu s’ha triat aquesta proposta, oberta i gratuïta, amb la participació d’un equip de Superlliga Femenina 2, el Voley Ciutat CIDE, i de l’Associació de Cal·listènia Street Warriors.

Un total de 13 equips varen jugar el torneig en dues categories: 4 d’infantils, d’edats compreses entre els 12 i els 15 anys, i 9 de sèniors, de 16 a 25 anys.

A les 17.30 h va començar la primera fase de grups, en què tots els equips jugaven contra tots. En total es varen disputar 16 partits, a un set cadascun, amb l’assistència i la coordinació de 8 jugadores del Voley Ciutat CIDE.

L’equip Lauris_Team, compost per Mireia Cormona, Laura Cide, María Muñoz, Teresa Oliver, Valeria Cañameras i Nuria Robles, es va proclamar guanyador del torneig en la categoria infantil, i l’equip de les Tecnonenas, d’Iratxe Ayestaran, Llucia Bujosa, Iria Forteza-Rey, Ari Ubeda, Laura Moragues, Emma Ribot, Georgia Runcio, va guanyar en la categoria sènior. Els equips de Las Lilas i Epikitokum varen aconseguir el segon lloc de la classificació.

A més dels trofeus, es va obsequiar cada participant dels quatre equips finalistes amb un bo 30 per a les instal·lacions de l’IME i amb entrades per al partits del Voley Ciutat CIDE.

Esportistes i públic han gaudit de la competició durant les tres hores i de les exhibicions de cal·listènia i de handbalance-LED, de la mà de Pepo.

A la jornada, hi han assistit el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el gerent de l’IME, Rafael Navarro.

Comentarios cerrados