L’IME executarà la renovació completa dels camps de futbol Son Fuster I i II amb pressuposts participatius

15 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol

 

 

L’IME executarà la renovació completa dels camps de futbol Son Fuster I i II amb pressuposts participatius

Les obres es duran a terme durant el primer semestre del 2022

L’IME avança cap a la renovació dels camps de futbol pendents

L’Institut Municipal de l’Esport executarà durant el primer semestre de 2022 la renovació completa dels camps de futbol Son Fuster I i II. Així ho ha anunciat avui el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Fracisco Ducrós, després de la Junta de Govern municipal.

El projecte dels dos camps té un presspost de 490.000 euros, preveu una durada de cinc setmanes d’obres. Inclou canvi de gespa i també de l’equipament esportiu de la instal•lació (porteries, banquetes, xarxes parabalons, banderins, marcadors, etc).

Son Fuster I, camp on juga el Club de Futbol San Francesc, és un projecte resultant dels guanyadors del procés de pressupostos participatius impulsats per la regidoria de Participació Ciutadana. Per a optimitzar recursos, s’ha considerat idoni renovar també el camp Son Fuster II per l’eficiència a l’execució de l’obra, reduïnt així els costos de trasllat de la maquinària, entre d’altres.

Ducros ha recordat que són dos projectes integrats dins del compromís de renovació progressiva de tots els camps de futbol municipals de Palma. Aquest pla d’inversió es va començar amb la renovació dels camps de futbol del Coll d’en Rebassa, Secar de la Real, L’Indioteria i Son Roca, projectes ja finalitzats. Amb els de Son Fuster I i II ja serán sis els camps renovats.

El regidor d’Esports ha anunciat que s’estan finalitzant els plecs per a la contractació de la renovació de la resta de camps, amb un pressupost de 3 milions d’euros, fins a finalitzar els 17 camps de futbol de Palma.

Pel que fa a projectes executats de pressuposts participatius, ja s’han dut a terme el camp de futbol 3 x 3 del Miquel Ángel Nadal, tenis de taula a Verge de Lluc i la intervenció artística de la plaça Alexandre Fleming.

De cara al futur proper, Francisco Ducrós ha anunciat que estan en marxa els projectes de cal·listènia i de l’skate park a Son Moix.

Futbol i rugbi al Germans Escalas.

A més, la Junta de Govern també ha aprovat avui el pagament de la darrera certificació d’obres de la remodelació integral dels exteriors del poliesportiu Germans Escales, on s’han dut a terme un nou camp de futbol i el primer camp de rugbi homologat a nivel internacional de les Illes Balears, amb una part del finançament provinent dels fons de capitalitat del Govern Balear i del Consell de Mallorca.

Comentarios cerrados