Estimada balearica i estimat balearico, ; l’equip i el club necessita omplir l’Estadi per seguir creixent.

14 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol de 2B

 

Si estĂ s llegint aquesta carta Ă©s que comparteixes el mateix sentiment d’estima cap al club de la Via de Cintura que tenen d’altres com jo, que tens simpatia o que simplement has caigut aquĂ­ sense saber ben bĂ© que fer. Sigui quin sigui el teu cas, t’anim a seguir llegint aquesta breu carta que va dedicada a tu.

L’AtlĂštic Balears sempre ha estat un club que ha estat sota l’allargada ombra del club rival de la ciutat. TelevisiĂł, premsa i rĂ dio sempre li han donat una major cobertura deixant de banda moltes vegades al nostre equip. Fa uns anys era molt complicat veure l’AtlĂštic Balears fora camp, fins i tot quan jugava a l’Estadi l’Ășnica forma de veure-ho era assistint en directe. A poc a poc, sigui per interĂšs o pel creixement del club hem anat fer-nos en un lloc als mitjans de comunicaciĂł.

Aquest dijous a les 21.00 hores tenim el partit mĂ©s rellevant dels darrers trenta anys, el Getafe a la segona ronda de Copa del Rei. I l’equip i el club necessita omplir l’Estadi per seguir creixent. Consider que Ă©s una data histĂČrica important per la transcendĂšncia del rival i per l’objectiu del club. L’ascens a Segona DivisiĂł ha de venir seguit d’una sĂšrie d’obligacions que tenen un elevat cost i perquĂš un club sigui sostenible primerament ha de tenir una massa social en creixement. I ara mateix sembla que l’aficiĂł s’ha desencantat.

És una llĂ stima perquĂš la progressiĂł esportiva en totes les seccions, la professionalitzaciĂł del club, la tornada a l’Estadi sĂłn factors considerables i demostratius que som un club en creixement. PerĂČ on sĂłn les 12.000 persones que varen acompanyar a l’equip el 26 de maig del 2012 davant el MirandĂ©s per omplir l’Estadi? És ben cert que no tots eren balearicos, perĂČ crec que perfectament s’hauria d’arribar a una entrada de 4.000 persones davant el Getafe que Ă©s mĂ©s o manco la capacitat actual de l’Estadi Balear.

Si a la segona ronda de Copa del Rei davant un rival de Primera DivisiĂł, amb l’esforç que ha fet la propietat als darrers anys amb una entrada mĂ©s que assequible l’aficiĂł no respon, crec que estem condemnats a sotsobrar pel futbol no professional de forma indefinida. Quin sentit tĂ© acabar un estadi que costarĂ  una milionada si l’aficiĂł no omple ni la capacitat actual? SerĂ  bo pel club pujar a Segona si els equips en els quals s’enfrontarĂ  l’equip seran de menor categoria que el Getafe o inclĂșs el Getafe serĂ  un d’ells?

Com diria el meu amic Tolo Vives a un dels seus stickers no sé Rick. Ara estimat aficionat Ă©s el moment de demostrar que l’aficiĂł de l’AtlĂštic Balears estĂ  mĂ©s viva que mai. De donar suport a l’equip que ens necessita. D’omplir l’Estadi de colors blanc-i-blaus i banderes. D’animar a l’equip per aconseguir passar d’eliminatĂČria, un cop anĂ­mic necessari.

Ara Ă©s el moment de fer una passa endavant i un petit esforç per demostrar que nosaltres tambĂ© creiem i que volem a l’equip al futbol professional. DepĂšn de tu, depĂšn de tots. Per poc que puguis venir, has de ser-hi. Junts arribarem molt mĂ©s enfora.

DBALEARS.CAT

Comentarios cerrados