El Trofeu Ciutat de Palma de Vela celebra el seu 70è aniversari

3 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La regata, consolidada com la prova més antiga de les Illes Balears, es durà a terme del 5 al 7 de desembre al Real Club Nàutic de Palma

 

José Hila: “És un Trofeu de prestigi, molt valorat pels esportistes que hi participen, i és el resultat d’un treball ben fet per totes les persones que formen i han format part del club”

 

Palma, 3 de desembre de 2021. El batle de Palma, José Hila; el president del Real Club Nàutic de Palma, Emerico Fuster, i el director esportiu del club, Manu Fraga, han presentat avui la 70a edició del Trofeu Ciutat de Palma de Vela al saló de Plens de l’Ajuntament de Palma, amb la presència del medallista de bronze de la classe Finn als JJOO de Tòquio, Joan Cardona, i els regatistes Maria Bover i Albert Torres.

 

Les regates, organitzades pel Reial Club Nàutic de Palma, es disputaran entre els dies 5 i 7 i reuniran gairebé 500 participants, entre esportistes i entrenadors, procedents de deu països. Aquestes xifres porten el record de les millors edicions d´aquesta competició, degana de l´esport balear i que aquest any celebra el seu 70è aniversari.

 

El batle ha elogiat el treball del RCNP i li ha traslladat el suport de l’Ajuntament de Palma. Hila, també ha destacat la importància d’aquest Trofeu d’alt nivell, “és un Trofeu de prestigi, molt valorat pels esportistes que hi participen, i és el resultat d’un treball ben fet per totes les persones que formen i han format part del club”.

Per la seva banda, Emerico Fuster ha destacat que “el Ciutat de Palma, la seva antiguitat i format, simbolitza la importància històrica de l’entitat”, i ha

prosseguit “la imatge del RCNP es relaciona amb les seves grans regates de creuers, però la principal aposta esportiva d’aquest club és per l’esport de base, tant a les seccions de vela com a piragüisme””.

 

A la presentació també han assistit el director general d’Esports, Carles Gonyalons; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; la presidenta de la Federació Balear de Vela, Cati Darder, i el president de la Associació de Clubs Nàutics de Balears, Antoni Estades. Així com regidores i regidors dels grups municipals .

 

Ajuntament de palma

Comentarios cerrados