El pla renove de parcs crea set nous gimnasos a l’aire lliure a Palma

3 diciembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha estrenat avui el primer gimnàs a l’aire lliure que s’ha instal·lat a primera línea de Ciutat Jardí amb quatre elements de nova generació

El parc de Manuel Azaña, sa Riera, Son Fuster, la Ribera, Son Cotoner i Son Dameto i sa Riera disposaran d’aquest tipus d’instal·lacions innovadores

El nou gimnàs permet mitjançant una App monitoritzar els exercicis via mòbil, tablet o rellotge esportiu i connectar-se a Apps esportives en línea

Palma, 3 de desembre de 2021.-La tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor i el coordinador general de l’àrea, Luis Sureda, juntament amb el regidor de Districte Platja de Palma, Rodrigo A. Romero, i el coordinador de Districte, Enrique Viéitez, han estrenat avui el primer gimnàs a l’aire lliure de Palma, que s’ha construït gràcies al pla renove de parcs a primera línea de Ciutat Jardí i ha explicat el conjunt de gimnasos a l’aire lliure que s’estan instal·lant aquests mesos gràcies al pla renove de parcs a diferents punts de Palma.

Pastor ha posat en valor la importància de disposar de gimnasos a l’aire lliure per fomentar l’exercici “Estam fent feina perquè sis barris de Palma disposin d’elements de gimnasos de nova generació que fomenten la pràctica de l’esport a l’aire lliure”, ha dit la regidora.

App Kompan per monitoritzar exercisis

Aquesta nova instal·lació, a més, permet descarregar-se l’App Kompan que monitoritza a traves de dispositius dels usuaris l’exercici realitzat (via mòbil, tablet o rellotges esportius) i, a la vegada, permet connectar-se a altres aplicatius d’esport on line com ara Strava.

El nou gimnàs a l’aire lliure aten una demanda veïnal i està integrat per un espai esportiu amb quatre elements instal·lats sobre una nova tarima de fusta. Es tracta de quatre elements de nova generació:

· Suspension trainer que permet realitzar 50 exercicis

· Magnetic Bells: sistema intern amb imans que permet triar entre pesos lleugers, mitjans i pesats per un entrament que es pot adaptar a persones amb diferent forma física. Les peses poden girar fins a 360 graus

· Bicicleta esportiva amb un equip de cardio ajustable i interactiu amb una resistència que es pot adaptar automàticament segons la velocitat del pedaleig.

· Bicicleta el·líptica:

 

Gràcies al pla renove de Parcs s’estan instal·lant gimnasos a l’aire lliure similars al de Ciutat Jardí als següents parcs de Palma:

 

· Manuel Azaña: ja s’ha instal·lat el circuït i s’està a l’espera de col·locar el paviment de cautxú

· Camp de fútbol de Son Fuster: s’ha instal·lat un nou circuït de calistènia sobre un paviment d’arena i s’han retirat els elements més antics

· Bosc de la Ribera: s’han retirat les màquines d’exercici per a persones majors i s’està pendent de reposar elements nous

· Son Cotoner: aquesta setmana s’acabaran d’instal.lar un nou espai de calistènia i restarà pendent adequar el paviment i els jocs infantils

· Son Dameto: a finals d’any està previst instal.lar un nou espai de calistènia.

· Parc de sa Riera: s’instal·larà un nou espai de calistènia i també es renoven per complet els jocs biosaludables

Comentarios cerrados