PB Els Tamarells, 5387 per ajudar a derrotar el càncer

30 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Aquesta fou la xifra màgica aconseguida després de setmanes de feina culminada diumenge passat en el Parc Municipal de Felanitx en la setena edició de la Trail Solidària que organitza la PB Els Tamarells, juntament amb esportistes i voluntaris de la comarca, en aquest 2021 enfocada a aconseguir recursos per a la lluita contra el càncer.

  Amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx, Brigada Municipal, Policia Local, i efectius de Protecció Civil, un equip de 60 voluntaris posaren a disposició dels interessats les paperetes solidàries que se podien adquirir a partir de 2 euros i optar al sorteig de 340 regals que havien fet arribar establiments comercials, particulars, i també entitats esportives i esportistes a nivell individual. Lluiren com objectes més preuats:

 

– Samarreta de la selecció espanyola, signada per la jugadora del FC Barcelona, Mariona Caldentey

– Samarreta del FC Barcelona, signada per l’equip de futbol-sala, gràcies a la gestió de la Federació de Penyes

– Sabates BOA System, donades pel corredor per muntanya Alejandro Forcades

– Samarreta del R. Mallorca, signada per la primera plantilla

– Dues samarretes, donades i signades pel tennista Rafel Nadal

– Samarreta del Manchester City, signada per l’equip de Pep Guardiola

– Maillot donat i signat pel ciclista Enric Mas

– Samarreta del Granada CF, signada pel jugador Monchu

– Samarreta donada pel pilot de motos Joan Mir

– Samarreta del Málaga CF, signada pel jugador Brandon Thomas

– Samarreta signada pel tennista Jaume Toni Munar

– Samarreta del l’Elx CF, signada pel jugador Pedro Bigas

– Maillot signat pel ciclista Lluís Mas

– Samarreta Merell signada pel corredors per muntanya Ragna Debats i Pere Aurell

– Samarreta del R. Mallorca signada pel jugador Abdón Prats

– Samarreta signada pel corredor per muntanya Sebastià Massanet

– Dues samarretes de l’At. Balears signades per la primera plantilla

– Samarreta del FC Kobenhavn, de Dinamarca, signada pel jugador Pep Biel

– Dues pilotes serigrafiades amb signatures de la primera plantilla, donades pel FC Barcelona

– 10 pilotes blaugranes i 5 llibres del Barça, donats per la Confederació Mundial de Penyes

– Samarreta del CE Santanyí, signada per la primera plantilla

– I fins a 340 regals, establint un record absolut quant a obsequies recollits.

 

  Artistes com Pau Debon (Antònia Font), David Ordines, Pep Álvarez (Anegats) o l’actor Oriol Cruz, o gent vinculada a l’esport com l’entrenador de tennis Toni Nadal, o l’ex-jugador de bàsquet Juan Domingo De la Cruz, entre molts altres, es posaren al costat d’aquesta iniciativa.

 

  Els participants tenien una hora per a comprar les paperetes, de les 8h.30’ fins a les 9h.30’, i tot seguit s’entregaren algunes de les peces de roba signades entre els premiats. Després es donà a conèixer la quantitat final, 5.347 euros als que s’afegiren 40 més, fent un total de 5.387 destinats a la lluita contra el càncer. La presidenta de l’Associació Comarcal de Llevant Aina Mercadal i la de l’Associació Local de Portocolom, S’Horta i Felanitx Martina Ramis reberen el donatiu. Les dues agrairem la gran tasca feta per tots els voluntaris en una important jornada solidària. Tancà el parlament del batle de Felantx Jaume Monserrat que fou acompanyat per nombrosos regidors.

  Una gran fotografia de grup donà pas als xeremiers Jaume Julià i Martí Tomàs, que donaren el sus en la sortida de la trail i de la caminada, 18 kms corrent i 10 caminant per les nostres muntanyes, Calvari, Sant Salvador, Castell de Santueri, Binfarda, i tornada voltant el Puig de Sa Cista.

  Més de 300 participants sortiren del Parc per a gaudir de la volta, i a la tornada foren rebuts per la Batukada dels Espiadimonis, a la vegada que els assistents comprovaven el resultat del sorteig i si havien obtingut premi.

  Així es donava per finalitzada una exitosa setena edició que ha comptat amb rècord de regals aconseguit, una gran tasca dels voluntaris i voluntàries, acompanyats pels membres de Protecció Civil, i una quantitat que suposa un granet més per a derrotar aquest mal somni que afecta a moltíssimes famílies. Des de la penya barcelonista agrair a tots els qui heu cregut en aquesta iniciativa i heu posat de la vostra part a ajudar a fer-la realitat, 5.387 gràcies a tots i a totes.

Junta directiva PB Els Tamarells

Fotografies: Jaume Monserrat, Tolo Sent i Serafí Lliteres

Comentarios cerrados