VII Trail Solidària, tothom contra el càncer. Preparats per a viure una jornada històrica.

27 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Estam a punt de viure una altra jornada histórica, demà diumenge la PB Els Tamarells, juntament amb esportistes i voluntaris de la comarca, celebra la setena edició de la Trail Solidària, en aquest 2021 enfocada a aconseguir recursos per a la lluita contra el cáncer.

  Amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx, Brigada Municipal, Policia Local, i efectius de Protecció Civil, demà diumenge un equip de 60 voluntaris vos esperen de les 8h.30’ a les 9h.30’ per a que pugueu adquirir les paperetes solidàries a partir de 2 euros i poder entrar en el sorteig de més de 350 regals que ens han fet arribar establiments comercials, particulars, i també entitats esportives i esportistes a nivel individual.

  Així per demà lliuran:

–         Samarreta de la selección espanyola, signada per la jugadora del FC Barcelona, Mariona Caldentey

–         Samarreta del FC Barcelona, signada per l’equip de futbol-sala

–         Sabates BOA System, donades pel corredor Alejandro Forcades

–         Samarreta del R. Mallorca, signada per la primer plantilla

–         Dues samarretes signades, donades pel tennista Rafel Nadal

–         Samarreta del Manchester City, signada per l’equip de Pep Guardiola

–         Maillot signat donat pel ciclista Enric Mas

–         Samarreta del Granada CF, signada pel jugador Monchu

–         Casc de motocicleta donat pel pilot Joan Mir

–         Samarreta del Málaga CF, signada pel jugador Brandon Thomas

–         Samarreta signada pel tennista Jaume Toni Munar

–         Samarreta del l’Elx CF signada pel jugador Pedro Bigas

–         Maillot signat pel ciclista Lluís Mas

–         Samarreta Merell signada pel corredors per muntanya Ragna Debats i Pere Aurell

–         Samarreta del R. Mallorca signada pel jugador Abdón Prats.

–         Samarreta signada pel corredor per muntanya Sebastià Massanet.

–         Dues samarretes de l’At. Balears signades per la primera plantilla.

–         Samarreta del FC Kobenhavn de Copenhague signada pel jugador Pep Biel

–         Dues pilotes seragrafiades amb signatures de la primera plantilla, donades pel FC Barcelona

–         10 pilotes blaugranes i 5 llibres del Barça, donats per la Confederació Mundial de Penyes

–         Samarreta del CE Santanyí, signada per la primera plantilla

–         I fins a 350 regals, establint un record absolut quant a obsequies recollits.

–         Artistes com Pau Debón (Antònia Font), David Ordines, Pep Alvarez (Anegats) o l’actor Oriol Cruz, o gent vinculada a l’esport com l’entrenador de tennis Toni Nadal, o l’exjugador de bàsquet Juan Domingo De la Cruz, entre molts altres, s’han posat al costat d’aquesta iniciativa.

   Aquest diumenge els participants tindran una hora per a comprar les paperetes, fins a les 9h.30’.

   De les 9h.35’ a les 9h.45’ s’entregaran algunes de les prendres signades entre els premiats

   A les 9h.45’ es donarà a conèixer la quantitat final recaptada i es farà l’entrega. La millor recaptació fou en el 2015 pel nin Antoni Jiménez Oliver (12.240 euros) i la segona millor en el 2018 pels municipis afectats per les inundacions del Llevant (6.015 euros).

  A les 9h.50’ després dels parlaments de les autoritats i representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Balears, es farà la gran fotografía de grup, i a les 10h sortirà la Trail, seran 18 kms no competitius per muntanya i a ritmes controlats per corredors de l’organització, mentre la caminada són 10 kms i sortirà dos minuts després.

  De tornada al Parc, entre les 12h. i les 13h. els participants podran comprovar el resultat del sorteig al complet i si tenen premi, recollir-ho. Tindran de temps fins a les 13h.15’, o bé la setmana següent en la seu de la PB Els Tamarells, en horari d’atenció al públic, dilluns, dimecres i divendres de 19h.a 20h.30’.

(Adjuntam fotografíes de la presentació que va tenir lloc el passat divendres en la nostra seu, amb l’assistència del batle Jaume Monserrat i dels regidors Catalina Soler i Joan Aznar, Aina Mercadal com a presidenta de l’Associació Comarcal Contra el Càncer, acompanyada de representants de les associacions locals de Felanitx, Manacor, Son Servera, Artà, Campos, Sant Joan i Vilafranca. Així mateix hi eren presents la secretària de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears Maria dels Àngels Obrador, el cap de Protecció Civil a Felanitx Joan Mas, membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells, voluntaris i mitjans de comunicació.

  Els parlaments de Sebastià Oliver, president de la penya, Aina Mercadal i del batle Jaume Monserrat, donaren pas a la mostra del cartell i a les corresponents fotografies. El convenciment general és que aquest diumenge es marcarà una nova i important fita ajuntat solidaritat, esport i natura).

  T’esperam, tots junts direm NO i vencerem al càncer.

 

Comentarios cerrados