Comunicat mèdic d’Alejandro Niño, jugador de l’Escolar

25 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Després del fatídic dissabte negre que patí, en carn pròpia l’Escolar, Informar els aficionats i públic en general que l’estat de n’Alejandro Niño segueix estancat i estable. A hores d’ara continua ingressat i conscient a la unitat de vigilància intensiva de la clínica Miramar. Els metges no li permeten realitzar cap moviment, doncs, es mareja per qualsevol petit esforç. Sembla que l’hemorràgia interna que té a la zona frontal del cap no va ni per bé ni per dolent, està estancada. Avui a les set de l»horabaixa rebrà la visita de l’equip metge que l’atén. Segons vegin quina és l’evolució del malalt continuarà a UVI o passarà a planta.

Recordar que n’Omar fou donat d’alta el mateix dissabte a vespre i continua amb la seva recuperació a casa seva. Cal mencionar i aplaudir un comunicat del club At. Rafal penjat a la web desitjant una prompta recuperació d’aquestes dues persones.

http://capvermell.org/

Benvinguts siau amics tots quants sou…
Avui mateix hem pogut parlar personalment amb n’Alejandro Niño. Ens alegram molt de poder-ho fer. Després de les pertinents proves a càrrec dels neuròlegs que porten el seu cas, sembla que l’evolució del trauma patit és positiva. Ahir a la tarda va sortir de cuidats intensius i fou traslladat a planta. Malgrat haver de guardar un rigorós repòs es troba bé, tret de qualque mareig, de salut i d’ànim. Té una sèrie de coàguls al cap que, de mica en mica, s’aniran esvaint. També porta uns quants de punts de sutura a causa de la ferida que es va fer al moment del xoc de caps. Si tot evoluciona favorablement aquest cap de setmana rebrà l’alta mèdica i podrà tornar a casa.

Des de Cap Vermell ens alegram que tot hagi anat bé i encorajam a Niño, després d’aquest gran ensurt, a seguir endavant i que tengui molta de sort. Volem afegir a aquesta informació un vídeo que tota la plantilla de l’At. Rafal ha fet i dedicat al bo de n’Alejandro. És d’agrair aquesta mostra de companyonia i de fair-play. Nosaltres, si no esdevenen novetats, donam per completada aquesta informació.

Ja ens llegim!

Comentarios cerrados