Esportivitat i emoció al I Torneig 3×3 IME als barris amb el Palma Futsal

19 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

 

Un total de 29 equips s’han donat cita a la pista d’Alexander Fleming.

 

L’equip Pérezx2 + Truji s’ha proclamat guanyador del torneig a la categoria infantil i Los Bibilonis ha guanyat a la categoria sènior.

 

Palma, 19 de novembre. La primera jornada del programa “IME als barris” va congregar ahir horabaixa 87 joves a la pista d’Alexander Fleming. La iniciativa, dirigida a joves de 12 a 25 anys, va arrencar amb una gran acollida al primer torneig 3×3 amb el Palma Futsal, on va destacar l’esportivitat i la il·lusió dels participants.

Amb aquesta nova proposta, l’IME pretén acostar l’activitat física i les diferents modalitats esportives als joves d’una manera lúdica i pròxima. Per a assolir aquest objectiu s’ha triat un esdeveniment obert i gratuït amb la participació d’un equip de primer nivell, el Palma Futsal, que ha apadrinat, dinamitzat i coordinat el torneig al Capitol.

Un total de 29 equips han jugat el torneig en dues categories: 16 equips infantils, d’edats compreses entre els 12 i els 15 anys, i 13 equips sèniors, de 16 a 25 anys.

A les 17 h va començar la primera fase de grups, amb partits de 6 minuts, en els quals tots els equips jugaven contra tots. Com a antesala de la final, a les 18.30 h el Palma Futsal va realitzar una exhibició a la pista amb el sac d’honor del regidor d’Esports, Francisco Ducrós. En finalitzar, es va disputar la darrera fase de la competició.

L’equip Pérezx2 + Truji, compost per Lucas Trujillo i Pau i Sergi Pérez, es va proclamar guanyador del torneig a la categoria infantil, i l’equip de Los Bibilonis, de George, Chris i Adrián Lopez, va guanyar a la categoria sènior. A més dels trofeus, es va obsequiar els vencedors amb una camiseta del Palma Futsal; es tancà l’esdeveniment a les 21 h amb un partit d’exhibició 3×3 contra els jugadors del primer equip.

Esportistes i públic han gaudit amb l’animació, el joc i amb els seus ídols a la pista. A més, han rebut obsequis per la seva participació. Aquest esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de Boxi i Sportmaniacs Baleares.

 

A la jornada, hi han assistit el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el gerent de l’IME, Rafael Navarro, i la presidenta de l’Associació de Veïns del Capitol, Maribel Cervilla

Comentarios cerrados