Ja estan disponibles els balons oficials de la temporada 21/22

17 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

Tots els clubs de futbol i futbol de les illes ja poden anar a cercar els 25 balons oficials que la FFIB lliura cada temporada

La Federació, amb el seu objectiu temporada rere temporada de fer costat als clubs de les illes i ajudar en els costs del dia a dia, torna a asumir el seu compromís d’aportar balons oficials. Per això, ja estan disponibles els balons oficials de la temporada 21/22, tant per als clubs de futbol, com els de futbol sala. Estan reservats per a tots els clubs que fan competicions organitzades per la FFIB. La Federació recorda que cada club disposa de 25 esfèrics que han de ser recollits al punt d’entrega del distribuidor oficial.

Pilota oficial de futbol:

Són de la empresa adjudica CANNONTEX 2000 SA (amb seu a Barcelona), els distribueix a través de l’empresa FEIM ESPORT SL, situada al carrer Pou d’En Bauçà número 7A, CP 07350 de Binissalem. Per anar a cercar-los únicament els clubs s’han de posar en contacte telefonant al 971 886 328. La persona de contacte éss Bernardí Isern. També poden escriure un correu electrònic a comercial@feimesport.com

Horari de recollida: de dilluns a dijous de 8:00 a 13:30h i de 15:30h a 18h.

Divendres: de 8:00 a 14:00h.

Pilota oficial de futbol sala:

Són de la empresa adjudicada TECSPORT SL (amb seu a San Fernando de Henares, Madrid) i el contacte per a la seva adquisició és José María Perelló, membre de la FFIB futbo sala. Podeu telefonar al 91 675 16 53 (contacte Futsal Oficina). També es pot enviar un correu electrònic a info@futsal.es o pedidos@futsal.es

Els clubs que no són de Mallorca, es poden posar en contacte amb les empreses i elles faran l’enviament a cada club de Menorca, Eivissa i Formentera.

FFIB

 

Comentarios cerrados