L’IME arrenca el nou programa “IME als barris” amb un torneig 3×3 a la pista d’Alexander Fleming de la mà del Palma Futsal

12 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

 

El torneig és obert i gratuït, i s’hi poden inscriure en línia fins a 32 equips, masculins, femenins o mixts.

José Hila: “A través d’aquest nou programa es creen noves dinàmiques que fusionen barri i esport i ofereixen alternatives als joves”.

Palma, 12 de novembre de 2021. El batle de Palma, José Hila; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el capità del Palma Futsal, Carlos Barrón, han presentat avui al vestíbul de Cort el nou programa “IME als barris”.

Amb aquesta proposta l’IME pretén acostar l’activitat física i les diferents modalitats esportives als joves d’una manera lúdica i propera, amb els objectius d’impulsar hàbits saludables, afavorir unes relacions actives i promoure la pràctica esportiva als barris.

Ducrós ha explicat que «IME als barris» és una iniciativa dirigida a joves, de 12 a 25 anys, que recull atractives activitats esportives a diferents pistes municipals dels barris palmesans, “les pistes esportives són el centre actiu de la nostra ciutat i amb aquesta proposta volem consolidar els barris com un dels eixos fonamentals de la vida social”, ha manifestat el regidor.

El programa arrenca el proper dijous a la pista d’Alexander Fleming amb un torneig 3×3 de futbol sala amb la participació d’un equip de primer nivell, el Palma Futsal, que apadrina, dinamitza i coordina l’esdeveniment. En representació del club, Barrón ha agraït la iniciativa municipal i ha desitjat molts d’èxits per al programa.

Per la seva banda, el batle de Palma, ha tancat la presentació amb un agraïment a l’IME, Federació i associacions de veïnats, entitats i clubs per la seva implicació i compromís, i ha destacat que: “A través d’aquest nou programa es creen noves dinàmiques que fusionen barri i esport i ofereixen alternatives als joves”.

El primer torneig del Capitol és obert i gratuït, i s’hi poden inscriure en línia fins a 32 equips, masculins, femenins o mixts, dividits en dues categories: infantil, de 12 a 15 anys, i sènior, de 16 a 25 anys. Les persones interessades poden tramitar la inscripció de forma gratuïta a la plataforma d’sportmaniacs: www.sportmaniacsbaleares.com

 

A les 17 h començarà la primera fase de grups, amb partits de 6 minuts, en els quals tots els equips jugaran contra tots. Com a antesala de la final, a les 18.30 h el Palma Futsal realitzarà una exhibició a la pista i, en finalitzar, es disputarà la darrera fase de la competició.

A més dels premis, els guanyadors de la final participaran en un partit d’exhibició 3×3 contra els jugadors del primer equip del Palma Futsal. També hi haurà regals i sorpreses per a tots els participants.

Després d’aquesta primera jornada, “IME als barris” mantindrà un itinerari regular, una jornada mensual, amb diferents activitats com a vòlei, bàsquet, escacs, k-pop, cal·listènia… de la mà de clubs, entitats i federacions compromesos amb la promoció de l’esport i dels seus valors.

A la presentació hi han assistit també Tomaz Braga, capità del Palma Futsal; la directora general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, María Luisa Garnelo; el gerent de l’IME, Rafa Navarro; el coordinador de Districte Nord, Miquel Àngel Barceló, i representants de la Federació i Associacions de Veïnats.

 

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados