L鈥橧ME inverteix 52.098 euros en millores de la climatitzaci贸 de la piscina Xavi Torres

11 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Amb motiu d鈥檃questa actuaci贸, la instal路laci贸 estar脿 tancada als usuaris del 15 al 18 de novembre, ambd贸s inclosos

Aquesta inversi贸 aconseguir脿 un millor rendiment energ猫tic i uns nivells 貌ptims de temperatura i humitat de l鈥檃ire

Palma, 11 de novembre de 2021. L鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport (IME) substituir脿 la setmana que ve el sistema de climatitzaci贸 i deshumectaci贸 de la piscina municipal Xavi Torres. Amb motiu d鈥檃questa millora, la instal路laci贸 estar脿 tancada als usuaris del 15 al 18 de novembre, ambd贸s inclosos.

El cost d鈥檃questa inversi贸 茅s de 52.098 euros i consistir脿 en la substituci贸 de l鈥檃ctual equip de climatitzaci贸 per una nova maquin脿ria m茅s eficient. Amb aquesta actuaci贸 s鈥檃conseguir脿 un millor rendiment energ猫tic i uns nivells 貌ptims de temperatura i humitat de l鈥檃ire.

Comentarios cerrados