L’IME inverteix 52.098 euros en millores de la climatització de la piscina Xavi Torres

11 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Amb motiu d’aquesta actuació, la instal·lació estarà tancada als usuaris del 15 al 18 de novembre, ambdós inclosos

Aquesta inversió aconseguirà un millor rendiment energètic i uns nivells òptims de temperatura i humitat de l’aire

Palma, 11 de novembre de 2021. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) substituirà la setmana que ve el sistema de climatització i deshumectació de la piscina municipal Xavi Torres. Amb motiu d’aquesta millora, la instal·lació estarà tancada als usuaris del 15 al 18 de novembre, ambdós inclosos.

El cost d’aquesta inversió és de 52.098 euros i consistirà en la substitució de l’actual equip de climatització per una nova maquinària més eficient. Amb aquesta actuació s’aconseguirà un millor rendiment energètic i uns nivells òptims de temperatura i humitat de l’aire.

Comentarios cerrados