El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic arriba a la 24a edició amb rècord de participants

29 octubre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

S’hi han inscrit quasi 500 participants de 19 clubs de Balears i la Península

 

Palma, 28 d’octubre de 2021.- El batle de Palma, José Hila; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat avui matí al vestíbul de Cort el XXIV Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic, juntament amb algunes de les esportistes participants i representats dels clubs mallorquins Bellver, Vulcan, Rodes d’Or, i Urbanizaciones.

El Ciutat de Palma tindrà lloc al Pavelló Municipal Joan Seguí els dies 5, 6 i 7 de novembre. En aquesta 24a edició el Trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb la inscripció de 475 esportistes de 19 clubs de les Illes Balears, Catalunya, Madrid, València i Múrcia. Afegint organitzadors, jurat, delegacions i tècnics, fan un total de 545 persones que formen part de la competició. A nivell nacional, aquesta cita esportiva és el segon trofeu de patinatge artístic oficial en nombre de participants. Es tracta d’esportistes repartit en cinc nivells i categories: Èlit Nacional, Èlit B, Absoluta Autonòmica, Aptitud-Iniciació, Pricipiants, i la categoría Diversitat Funcional que es va posar en marxa l’any passat.

Totes les proves es retransmetran a través d’streaming. El president de la Federació de Patinatge, Sebastià Rico, ha explicat que “enguany podran accedir a la instal·lació dos acompanyants per esportista” i ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma per “fer possible que tinguem patinatge a Palma”, i ha tengut paraules també de reconeixement als esportistes i les famílies.

El batle de Palma, José Hila, ha felicitat a la Federació de Patinatge “per la capacitat d’organització, no és fácil dur a terme una competició d’aquestes característiques amb les restriccions actuals”. Hila ha destacat la passió per l’esport dels més joves i ha assegurat que “és molt important l’esport en la ciutat perquè dona uns valors fonamentals als infants i joves”.

A l’acte de presentació han assistit també la portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Mercedes Celeste; el regidor del Grup Municipal Vox Segio Rodríguez, el regidor del Grup Municipal Ciutadans, Alejandro Escriche.

Comentarios cerrados