Cort homenatja a set jugadors de l’Espanya Hoquei Club per la medalla de bronze aconseguida amb la Selecció Espanyola al Campionat del Món

22 octubre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Miquel Cabalín, Eduard Cabalín, Eduard Requena, Andreu Tomàs, Josep Tomàs, Gabriel Mora i Álvaro Pons han rebut avui el reconeixement institucional

 

José Hila: “Heu estat partícips d’una classificació històrica en un Campionat del Món, l’èxit col·lectiu d’una família que es diu Espanya Hoquei Club i que gràcies a la constància i a la seva visió ha dut al hoquei a dalt de tot”

 

Palma, 22 d’octubre de 2021. El vestíbul de Cort ha acollit avui matí l’homenatge a set jugadors de l’Espanya Hoquei Club, integrants de la Selecció Espanyola, per la medalla de bronze aconseguida el mes de setembre al Mundial de Roccaraso, Itàlia.

El batle de Palma, José Hila, ha felicitat els esportistes i el club en nom de tota la ciutat: “Heu estat partícips d’una classificació històrica en un Campionat del Món, l’èxit col·lectiu d’una família que es diu Espanya Hoquei Club i que gràcies a la constància i a la seva visió ha dut al hoquei a dalt de tot”, ha destacat.

 

Durant la intervenció, el batle també ha felicitat a Philippe Boudreault, exentrenador de la Selecció, que s’incorpora a l’Espanya Hoquei Club aquesta temporada.

Hila ha lliurat una placa de reconeixement als jugadors i als familiars dels qui no han pogut ser presents a l’acte per motius del calendari esportiu: Miquel Cabalín, Eduard Cabalín, Eduard Requena, Andreu Tomàs, Josep Tomàs, Gabriel Mora i Álvaro Pons.

 

Eduard Cabalín, en nom dels set jugadors homenatjats, ha agraït a l’Ajuntament l’acte de reconeixement institucional i ha recordat que és la primera vegada que la Selecció aconsegueix una medalla a un Mundial. Cabalín ha agraït el suport de l’entrenador: “Que ha fet que el hoquei espanyol evolucioni i vagi una passa per davant, té un futur prometedor”, ha dit.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha elogiat el treball del club amb una llarga trajectòria a l’elit del hoquei: “Bressol d’aquests grans

 

esportistes que han demostrat l’alt nivell competitiu i exemple per als més joves”.

El president de l’Espanya Hoquei Club, Mateo Martorell, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastián Rico, també han felicitat els jugadors pel seus èxits. Martorell ha traslladat un missatge als jugadors: “Us hem vist créixer com a jugadors i com a persones i ens emociona veure on heu arribat”.

A l’acte, hi han assistit l’actual entrenador de l’Espanya Hoquei Club i exseleccionador Nacional, Phil Boudreault; el vicepresident del club, Guillermo Obrador, i el gerent de l’IME, Rafa Navarro.

Comentarios cerrados