Federació d’Atletisme de les Illes Balears ; Speed Club i Claudia Troppa SC presenten el potencial de les noves generacions a Gijón

21 octubre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Pel que fa a l’activitat fora de les nostres Illes, el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre la deixà en bona quantitat. L’esdeveniment més rellevant fou el VIII Cpat. Espanya Sub14 per Equips, on prengueren part le’quip masculí del Speed Club i el femení del Claudia Troppa SC.

Els joves conduïts per Juan Sancha i Rosa Mª Blanc signaren una actuació conjunta memorable que els deixà en desena posició final, d’un total de 27 participants. Entre les actuaciones més destacades quedà la segona posició de Joel Montes a pes, qui envià l’artefacte de 3 quilos fins els 11,71 metres (també fou finalista als 80 m/tanques amb el 15è temps). També ressaltaren els seus companys Pau Crespí, sisena marca a alçada amb el seu 1,50 vàlid, i Alejandro Forteza, guanyador de la final B de 80 metres llisos (6è temps global) amb 10.53 +0.6. Com a colofó, el relleu 5×80 marcà el cinquè millor temps, amb victòria a la seva sèrie inclosa, amb 51.38. Completaren l’equip Mikel Pedrosa, David Ávila, Adrián Cano, Toni Fernández i Daniel Prohens.

Quant a les nines dirigides per Claudia Troppa i Sandra Yaw, fou excelsa l’actuació d’Inés Lorenzo, qui marcà el millor temps a les semifinals de 80 m/tanques (13.06 +0.6) i quedà a punt de guanyar la final, impedida només per una desafortunada ensopegada a la darrera tanca. Tot i això, millorà el seu temps fins els 13.00 (+1.6), el qual li donà la tercera posició final, i evident senyal de la seva evolució. La seva companya Aina Miquel també participà de les finals de tanques, ella de la final B, on marcà el 15è temps amb 14.39 (+1.2). Completaren l’equip Paula Lorenzo, Maria Servera, Júlia Ferrando, Julia Crespo, Cristina Miquel i Federica Garces.

En un altre esdeveniment en pista del cap de setmana, la Copa Catalana per Clubs, hi prengueren part els menorquins Sebastià Pons i Ángela López. La veterana ferrerienca de l’Avinent Manresa fou la millor als 400 m/tanques amb 1:06.99, incombustible encara en alguns esdeveniments de categoria absoluta (també prengué part del 4×400 mixte); mentre que el velocista de la Lleida UA també s’imposà a la seva prova, els 100 metres, amb notables 11.03 (-0.1) després de l’aturada estiuenca. Pons també participà del 4×100 mixte. López col·laborà del subcampionat del seu club; Pons, del tercer lloc de l’entitat lleidatana.

Comentarios cerrados