El Comitè Arbitral de la FBIB organitza una reunió tècnica amb entrenadors sobre els criteris que

30 septiembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

El Comitè Tècnic Arbitral organitza de forma conjunta amb el Comitè d’Entrenadores i Entrenadors de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears una reunió tècnica sobre els criteris arbitrals que s’aplicaran a la temporada 2021/22 amb tots els tècnics que estiguin interessats a assistir. L’activitat serà de forma telemàtica el dissabte 2 d’octubre a les 10 hores.

 

La iniciativa va dirigida principalment als entrenadors de la Lliga Balear, però està oberta per a qualsevol tècnic de qualsevol categoria. Tots els interessats en assistir a l’activitat ho hauran de sol·licitar a través del seu club abans del dijous 30 de setembre a les 13 hores informant dels noms i correus electrònics dels participants. Un cop confirmada la seva presència és important descarregar els arxius de l’enllaç que acompanyen aquesta notícia per ser visionats durant l’activitat com a exemples que es faran servir durant la reunió.

El correu de contacte per confirmar l’assistència dels entrenadors es el següent: jordi.capo@fbib.es

Comentarios cerrados