El Club Sant Josep Obrer s’imposa en el Trofeu Itegra Illes Balears

26 septiembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Club Sant Josep Obrer va signar una gran segona meitat per superar al Asnimo Ágora
Portals per 73 a 55 en el Trofeu Itegra Illes Balears i que enfrontava als dos conjunts illencs
de la Lliga Femenina 2 a només una setmana de l’inici de la temporada oficial. Les de
Álex Requeni varen capgirar un partit que perdien per cinc punts al temps de descans
per aconseguir el triomf.
Tot i el primer punt del partit que anotava Andrea Tollar seria el Club Sant Josep Obrer
qui agafaria la iniciativa en els primers minuts. L’equip d’Álex Requeni aniria al
capdavant del marcador durant tot el primer període fins que la pròpia Tollar
empatava el partit amb un triple per donar per acabat el primer acte (13-13). A partir
d’aquí era l’Asnimo Ágora Portals qui dominaria en el electrònic. Les vermelles iniciaven
el segon quart amb un parcial de 3-10 per obrir distància fins que Sabina Burguera va
anotar per tallar la dinàmica rival. Tot i així, les jugadores de Jordi Fernández
aconseguirien arribar al temps de descans amb cinc punts de marge (29-34). Es
mantenia la dinàmica de la primera part en els primers minuts de la represa. Cap dels
dos conjunts aconseguia obrir grans distàncies en el marcador i la igualtat continuava
sent la tònica dominant del xoc. Marina Bauzà empatava el partit amb un triple després
de molts minuts de domini del Asnimo. Paula Charro acabava de voltejar el marcador
en favor de un Sant Josep que gaudia dels seus millors minuts en el partit. Tant és així
que les de Requeni arribaren a aconseguir una renta de fins a dotze punts amb les que
tancarien el primer acte (50-38). En el darrer període les de lila varen saber gestionar la
avantatge aconseguida per assegurar-se el Trofeu Itegra Illes Balears per 73-55. Sabina
Burguera ha estat anomenada MVP Instituto de Fertilidad amb 13 punts.
El proper cap de setmana arranca la competició oficial a la Lliga Femenina 2 on
esperam que tant Sant Josep com Asnimo Ágora Portals ens facin gaudir d’una gran
temporada.
Fitxa tècnica:
Club Sant Josep Obrer 73: 13/16/21/23
Amengual, Gual (11), Burguera (13), Maza (9) i Bauzà (14) –cinc inicial- García (2),
Iglesias (6), Charro (6), Crespí, Markovic (8) i Vilanova (4)
Asnimo Ágora Portals 55: 13/21/4/17
Beronja (5), Tollar (20), Michavila (4), Leonard (5), García (11) –cinc inicial- Braque (2),
Tous, Font (3), Bagur (5) i Ordinas.
Àrbitres: Alejandro Domingo i Susana Gallego. Eliminaren a Amina Markovic del Club