Francisca Martorell es jubila, 48 anys dedicats a la FFIB

15 septiembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

 

Francisca Martorell, del Departament de Competició, es jubilà ahir, després de 48 anys de servei al futbol balear. El president Miquel Bestard li dedicà unes paraules d’agraiment en un comiat emotiu.

Tota una vida dedicada al futbol balear i a la FFIB. Francisca Martorell començà a fer feina als 14 anys a la Federació i ahir, 48 anys després, posava punt i final a la seva etapa professional. Ha passat per molts de llocs de feina, responsabilitat i funcions, però des de feia molts d’anys formava part del Departament de Competició. Ahir, en el seu darrer dia, el president Miquel Bestard li dedicà unes paraules d’agraiment pels seus anys de compromís i feina pel futbol de les illes i regalà un rellotge i un ram de flors, en un comiat molt emotiu en el qual hi participaren tots els seus companys i companyes.

Francisca Martorell: «Me sent emocionada i rara, estic contenta perquè és un decisió que he pres jo. He intentat sempre fer-ho el millor possible i no decebre ningú fins el darrer dia. He passat per totes les etapes, anava a Correus, diaris, he anat a fitxes i, des de fa anys, estic a Competició. Complir el reglament i no fer favors a ningú es clau perquè tot funcioni. Necessit calma perquè som una enganxada a la feina, sempre mir correus. Vaig començar amb el president Puelles, però he fet feina amb Seguí, Borrás i Bestard. Tots hem d’aprendre qualque cosa d’aquesta pandèmia«.

 

FFIB

Comentarios cerrados