Francisca Martorell es jubila, 48 anys dedicats a la FFIB

15 septiembre 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, FĂștbol

 

 

Francisca Martorell, del Departament de CompeticiĂł, es jubilĂ  ahir, desprĂ©s de 48 anys de servei al futbol balear. El president Miquel Bestard li dedicĂ  unes paraules d’agraiment en un comiat emotiu.

Tota una vida dedicada al futbol balear i a la FFIB. Francisca Martorell començà a fer feina als 14 anys a la FederaciĂł i ahir, 48 anys desprĂ©s, posava punt i final a la seva etapa professional. Ha passat per molts de llocs de feina, responsabilitat i funcions, perĂČ des de feia molts d’anys formava part del Departament de CompeticiĂł. Ahir, en el seu darrer dia, el president Miquel Bestard li dedicĂ  unes paraules d’agraiment pels seus anys de compromĂ­s i feina pel futbol de les illes i regalĂ  un rellotge i un ram de flors, en un comiat molt emotiu en el qual hi participaren tots els seus companys i companyes.

Francisca Martorell: «Me sent emocionada i rara, estic contenta perquĂš Ă©s un decisiĂł que he pres jo. He intentat sempre fer-ho el millor possible i no decebre ningĂș fins el darrer dia. He passat per totes les etapes, anava a Correus, diaris, he anat a fitxes i, des de fa anys, estic a CompeticiĂł. Complir el reglament i no fer favors a ningĂș es clau perquĂš tot funcioni. Necessit calma perquĂš som una enganxada a la feina, sempre mir correus. Vaig començar amb el president Puelles, perĂČ he fet feina amb SeguĂ­, BorrĂĄs i Bestard. Tots hem d’aprendre qualque cosa d’aquesta pandĂšmia«.

 

FFIB

Comentarios cerrados