El Camp Municipal Miquel Nadal iniciarà la temporada amb una nova pista de futbol 3×3

27 agosto 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol Sala

La inversió del projecte és de 44.764,74 euros i ha estat executada gràcies als Pressuposts participatius.

Aquest nou camp permetrà ampliar les instal·lacions municipals ja que disposarà de tres camps de diferents dimensions per a la pràctica esportiva.

Palma, 27 d’agost de 2021. El batle de Palma, José Hila; el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el president del Club Sporting Ciutat de Palma, Tolo Pizá, han visitat avui les obres de la nova pista de futbol 3×3 al Camp Municipal Miquel Nadal.

El seu cost ha estat de 44.764,74 euros, IVA inclòs. L’ha finançada l’Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior mitjançant les partides destinades als Pressuposts participatius, i l’ha executada l’Institut Municipal de l’Esport (IME).

Hila ha destacat la importància de la inversió en projectes esportius i ha recordat les actuacions realitzades: “És una millora més dels equipaments esportius de la ciutat, ja s’ha renovat la gespa de quatre camps de futbol, s’ha construït un nou camp de rugbi homologat i un camp de futbol a Germans Escalas i s’han remodelat les piscines de Son Hugo, és una aposta que tenim per l’esport a l’abast dels barris de la nostra ciutat”.

Aquesta proposta va ser presentada pel Club Sporting Ciutat de Palma als Pressuposts participatius del consistori de 2019, amb el títol “Construcció d’un camp 3×3 al Camp de Futbol Miquel Nadal”. L’objectiu de l’actuació era dotar aquest espai municipal de més espais per a la pràctica esportiva.

En aquest sentit, Jarabo ha subratllat que “els Pressuposts participatius permeten arribar als barris, en aquest cas a Son Cotoner, i continuarem treballant per a llançar la nova fase amb la majoria dels pressuposts anteriors ja tancats”.

Per la seva banda, Ducrós ha explicat que amb aquest projecte “es compleix una petició del club i s’aconsegueix una nova instal·lació per a la ciutadania”. El regidor també ha posat l’accent en les futures actuacions “vull reiterar el compromís de l’IME de dur a terme les inversions per a renovar la totalitat dels camps de futbol”.

L’obra, adjudicada a l’entitat H2O2 Sport Global, ja és al seu equador i es preveu que finalitzi durant la primera quinzena de setembre. Per tant, estarà disponible per a l’inici de la temporada.

Pizà s’ha mostrat satisfet de disposar enguany aquest nou espai que “permetrà més hores d’entrenament, principalment per als més petits.

En concret, es construeix una nova pista de joc de 20 x 9 metres, tanca perimetral de malla electrosoldada d’un metre d’alçada i gespa artificial de 20 mm de gruixa. També s’hi instal·laran dues miniporteries i tres projectors LED de 26.000 lm cada un, per a assegurar la il·luminació necessària per a la pràctica esportiva.

A la visita, també hi han assistit la regidora del Districte Ponent, Angélica Pastor; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport, Rafael Navarro; la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa i l’equip tècnic del projecte.

El Camp Municipal Miquel Nadal ja disposa de dos camps esportius, un principal de futbol 11 i un de futbol 7, així com de diverses instal·lacions auxiliars per a la pràctica esportiva i l’administració del recinte.

Comentarios cerrados