FEDERACIÓ DE VOLEIBOL DE LES ILLES BALEARS ; VACCINACIO COVID

4 agosto 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Desde fa pocs dies s’ha obert el procés de vacunació per a menors a partir de 12 anys. Sens dubte és una gran notícia, i n’aquests moments sembla vital tenir un alt de percentatge dels federats vaccinats. Primer, òbviament, per la salut de tots. I segon, per a que la temporada esportiva es pugui dur a terme de la millor manera possible.
A més, davant la possibilitat que planteja Sanitat i el Govern Balear de demanar proves d’antígens o PCR negatives en cas de no tenir la pauta de vaccinació als esdeveniments públics (tant esportius com d’altre caire), us encoratgem a que animeu als vostres esportistes (així com a l’equip tècnic) per a que es vacunin el més aviat possible. CITA VACUNA

Gràcies per la vostra col·laboració.

FEDERACIÓ DE VOLEIBOL DE LES ILLES BALEARS

Comentarios cerrados