El Sóller iniciarà la lliga el 5 de setembre rebent el Felanitx a Can Maiol

28 julio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

La seu de la Federació Balear de Futbol ha acollir avui migdia el sorteig del calendari de Tercera Divisió per a la nova temporada 2021-22. Una lliga que recupera el format de grup únic amb 21 equips i 40 jornades en disputa, començant el 5 de setembre i finalitzant l’1 de maig, la qual cosa obligarà a jugar entre setmana i suprimir el parèntesi nadalenc amb jornada el dia de la segona festa de Nadal, el 2 de gener i el dia de Reis igual que el Dijous Sant i dia de Pasqua.

El Sóller debutarà el 5 de setembre i ho farà rebent el Felanitx a Can Maiol, mentre que el primer desplaçament serà al camp del recent ascendit Campos. Acabarà la lliga l’1 de maig a Can Maiol rebent al Manacor.

Com hem dit enguany la lliga compta amb 21 equips, nombre impar, obligant a que cada jornada descansi un equip i el Sóller li tocarà fer-ho a les jornades 13 i 34, els dies 14 de novembre i 13 de març. Com a curiositat dir que la segona festa de Nadal el Sóller rebrà al Mercadal i que no hi haurà partit per la Fira ja que la lliga acaba la setmana abans.

 

www.elsoller.cat

Comentarios cerrados