Nordic Walking a la Fresca 2021

16 julio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma, arranca una nova ediciĂł de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de juliol, agost i setembre amb sis jornades d’iniciaciĂł a la marxa nĂČrdica.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de poblaciĂł. Les inscripcions sĂłn completament gratuĂŻtes i s’han de fer a travĂ©s del correu electrĂČnic nordicwalking@palma.es.

Cada jornada acollirĂ  un mĂ xim de 120 persones, en quatre grups, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. A tots els participants se’ls oferirĂ  aigua a l’inici de la jornada i fruita fresca, en finalitzar la ruta, grĂ cies a la col·laboraciĂł de MercaPalma.

El nordic walking Ă©s una activitat fĂ cil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tĂšcniques d’iniciaciĂł els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condiciĂł fĂ­sica de cada persona

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

L’estiu Ă©s un excel·lent perĂ­ode per a aprofitar el nostre entorn marĂ­tim; per aquest motiu les jornades es duran a terme als segĂŒents llocs de Palma:

·Divendres 16 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar – passeig MarĂ­tim. El punt de trobada serĂ  davant l’Oficina d’InformaciĂł TurĂ­stica del parc de la Mar.

·Divendres 30 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat JardĂ­ – el Molinar. El punt de trobada serĂ  davant el parc infantil de la platja de la Ciutat JardĂ­.

·Divendres 13 d’agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat JardĂ­ – el Coll d’en Rabassa. El punt de trobada serĂ  davant el parc infantil de la platja de la Ciutat JardĂ­.

·Divendres 27 d’agost a les 19.30 h, Sant Joan de DĂ©u – el Carnatge. El punt de trobada serĂ  davant l’hospital de Sant Joan de DĂ©u.

·Divendres 10 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

·Divendres 24 de setembre a les 19 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serĂ  a Can Pastilla, devora el Club NĂ utic.

 

Duració: 16 de juliol de 2021

Horari: de 00:00 a 00:00.

Localitat: Palma

Lloc de celebraciĂł:

Son Moix

Comentarios cerrados