Nordic Walking a la Fresca 2021

16 julio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma, arranca una nova edició de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de juliol, agost i setembre amb sis jornades d’iniciació a la marxa nòrdica.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Cada jornada acollirà un màxim de 120 persones, en quatre grups, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. A tots els participants se’ls oferirà aigua a l’inici de la jornada i fruita fresca, en finalitzar la ruta, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar el nostre entorn marítim; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents llocs de Palma:

·Divendres 16 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar – passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’Oficina d’Informació Turística del parc de la Mar.

·Divendres 30 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Molinar. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

·Divendres 13 d’agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Coll d’en Rabassa. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.

·Divendres 27 d’agost a les 19.30 h, Sant Joan de Déu – el Carnatge. El punt de trobada serà davant l’hospital de Sant Joan de Déu.

·Divendres 10 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

·Divendres 24 de setembre a les 19 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

 

Duració: 16 de juliol de 2021

Horari: de 00:00 a 00:00.

Localitat: Palma

Lloc de celebració:

Son Moix

Comentarios cerrados