CE Constancia presenta el escudo del centenario

11 julio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Regional

 

El CE Constància presenta l’escut del centenari

 

Ja s’ha fet públic el que serà l’escut oficial per conmmemorar el centenari del club. L’autor és el dissenyador gràfic Toni Cabo i s’ha fet al propi estudi del creador, Boca Estudi, situat a Inca.

 

Segons ha explicat Toni Cabo, es va voler respectar la forma de l’escut, que és pràcticament única en el món dels escuts de clubs de futbol. “Els canvis principals han estat residessenyar una mica la forma respectat l’essència i l’introducció dels colors daurat i negre. També s’ha inclós un llorer en la part esquerra per donar un toc retro” ha comentat Cabo. Dins l’escut, també s’han fet alguns canvis en la forma del cà o en la tipografia.

 

L’acte de presentació s’ha fet a l’estudi de l’autor i hi han acudit tres membres de la comissió del centenari: Rafel Palou, president del club, Miquel Soler, ex jugador i Virgili Moreno, batle d’Inca. En representació de l’Ajuntament d’Inca també hi ha estat present Toni Peña, Delegat d’Esports, de Festes i promoció de la ciutadanía i de Fires i Dijous Bo .

Comentarios cerrados