Iago Novo Marta (Fene, Galícia ) segon fitxatge de la S.D.Formentera

30 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol de 2B

 

La SD Formentera fa oficial el segon fitxatge per a la temporada 2021/22. És Iago Novo Marta (Fene, Galícia, 23/10/1998), migcampista de 22 anys provinent del CD Lugo B Polvorín, que competeix a Tercera Divisió.

Al conjunt gallec, Iago, ha set un dels protagonistes de l’última temporada, en ser el jugador amb més partits disputats (28) i més minuts jugats de tota la plantilla (2.510 min.). Amb el filial del Lugo, van finalitzar la lliga en segona posició i van disputar el play-off d’ascens.

La seva posició habitual és mig centre amb capacitat ofensiva. Un jugador d’equip, combatiu i amb molta qualitat que aportarà solidesa a l’equip de Míchel Alonso.

El jove jugador gallec, que ja coneix el seu nou entrenador, emprendrà la seva primera experiència fora de Galícia: “Serà la primera vegada que jugo fora de ca meva. M’han parlat molt bé del club i de l’illa, i quan m’ho varen proposar no m’ho vaig pensar. Tinc moltes ganes d’arribar i tornar al club la confiança que ha dipositat en mi.”, primeres paraules de Iago Novo com a jugador roig-i-negre.

Comentarios cerrados