MIQUEL SOLER nuevo entrenador de la UE. PORRERES

22 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria:

 

Ens il·lusiona anunciar que en MIQUEL SOLER, juntament amb el seu cos tècnic (ALFREDO, TONI, JUANAN y JUAN CARLOS ), serà el nou entrenador de l’equip masculí de la UE. PORRERES L’entrenador porrerenc ja sap el que és formar part de la UE PORRERES, ja que a finals dels anys 90 va jugar unes temporades amb la camiseta vermella. Ara, agafa aquest nou repte com a entrenador del nostre club. Avui s’ha fet la presentació oficial a jugadors i directiva, els quals ens posam a la vostra disposició pel que faci falta. MIQUEL SOLER, vui Desitjar que poguem celebrar de la mà grans èxits i que vos sentigueu a gust i en família. La il·lusió que es té ara mateix per la pròxima temporada és màxima. Visca la UE PORRERES…

 

Comentarios cerrados