MIQUEL SOLER nuevo entrenador de la UE. PORRERES

22 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria:

 

Ens il·lusiona anunciar que en MIQUEL SOLER, juntament amb el seu cos tĂšcnic (ALFREDO, TONI, JUANAN y JUAN CARLOS ), serĂ  el nou entrenador de l’equip masculĂ­ de la UE. PORRERES L’entrenador porrerenc ja sap el que Ă©s formar part de la UE PORRERES, ja que a finals dels anys 90 va jugar unes temporades amb la camiseta vermella. Ara, agafa aquest nou repte com a entrenador del nostre club. Avui s’ha fet la presentaciĂł oficial a jugadors i directiva, els quals ens posam a la vostra disposiciĂł pel que faci falta. MIQUEL SOLER, vui Desitjar que poguem celebrar de la mĂ  grans Ăšxits i que vos sentigueu a gust i en famĂ­lia. La il·lusiĂł que es tĂ© ara mateix per la prĂČxima temporada Ă©s mĂ xima. Visca la UE PORRERES…

 

Comentarios cerrados