Guillem Llaneras renova amb el Club Esportiu Constància

18 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Polideportivo

 

 

El tècnic del primer equip Guillem Llaneras seguirà una temporada més al Constància. D’aquesta manera, la junta directiva reafirma la seva confiança amb l’entrenador.

 

Rafel Palou, president del Constància, ha declarat: “Guillem ha entès a la perfecció la filosofia del club. Amb la seva renovació volem donar continuïtat a un projecte que al final d’aquesta temporada ha donat molt bons resultats. La confiança amb ell és màxima.”

 

Per la seva banda, Guillem Llaneras ha comentat: “Estic molt content de seguir aquí una temporada més. Serà la meva sèptima temporada consecutiva al club i aquí estic com a casa. La directiva m’ha demostrat tot el seu suport.”

Premsa CE Constancia

Comentarios cerrados